Om Daghøjskolen i Randers

Daghøjskolen er et uddannelsessted for voksne, der søger inspiration, ny viden og et skub fremad i livet. Vi tilbyder folkeoplysende undervisning, der styrker den enkeltes faglige og personlige kompetencer og forbedrer derved deltagernes muligheder på arbejdsmarkedet og i uddannelsessystemet. Kontakt os for yderligere information.

Generel beskrivelse

Daghøjskolens tilbud tilrettelægges med fokus på følgende:

Almene fag:

Styrkelse af de grundlæggende, almene færdigheder - læsning, skrivning, regning og IT - har altid spillet en væsentlig rolle på alle forløb. FVU-tilbuddet har stor betydning på skolen.

Erhvervsafklaring - praktik:

Praktikken er en vigtig del af den læring og personlig udvikling, der foregår i løbet af et daghøjskoleophold. Praktikken øger kendskab til dagens arbejdsmarked, øger chancerne for job og gør det lettere at vælge den rette uddannelse. Derudover giver praktikken mulighed for at skabe kontakter - netværk, som kan være væsentlige for en enkelte i livet fremover. Praktik indgår som et væsentlig element på vore forløb, og vi arbejder til stadighed på at udvikle modeller for anderledes tilrettelagte praktikophold, så udbyttet forøges.

Vejledning og opfølgning:

Vejledning er det bevidste arbejde med forandring og udviklingsprocesser og er en integreret del af al vores daghøjskolevirksomhed.

Daghøjskolens vejledere har i samarbejde med den enkelte projektleder ansvaret for vejledning og udslusning af daghøjskoles kursister. I løbet af er kursusforløb tilbydes vore kursister flere vejledningssamtaler.

Daghøjskolen i Randers' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Daghøjskolen i Randers Daghøjskoler, Randers - 1
  • Daghøjskolen i Randers Daghøjskoler, Randers - 2
  • Daghøjskolen i Randers Daghøjskoler, Randers - 3
  • Daghøjskolen i Randers Daghøjskoler, Randers - 4
  • Daghøjskolen i Randers Daghøjskoler, Randers - 5

Daghøjskolen i Randers, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Daghøjskolen Randers

Selskabsform

Øvrige virksomhedsformer

Startdato:

01-01-2001

CVR-nr:

25857283

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

855900 Anden undervisning i.a.n.

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

24