Om DanaByg Energihuse ApS

Danabyg Energihuse ApS bygger energirigtige træhuse med unikt design. Drømmer du om et energirigtigt, arkitekttegnet hus af træ bygget specielt til dig? Vi har igennem mange år løst opgaver for både offentlige og private virksomheder, der ønsker et funktionelt og æstetisk byggeri i kvalitetsmaterialer.

Nøglefærdige helårshuse og fritidshuse efter dine ønsker

Drømmer du om et energirigtigt, arkitekttegnet træhus af træ bygget specielt til dig? Træhuse er ikke blot det bæredygtige valg - det er også det sunde valg, ifølge svenske studie.

En omfattende rundspørge i December 2021 blandt beboere i træhuse viser nemlig, at træbebyggelse kan have en positiv effekt på beboernes trivsel. Naturlige byggematerialer bidrager til en hyggelig stemning og får dig ganske enkelt til at slappe af. Du kan læse meget mere om undersøgelsen her.

Vil du også tage skridtet mod en sundere og mindre stresset hverdag? Så er du kommet til det rette sted. Hos Danabyg Energihuse bygger vi nybyggeri, ​lavenergihuse ​og energihuse af miljøvenligt træ for kunder i Jylland, på Fyn og på Sjælland – såvel som i resten af landet!

Men selvom vores huse er bygget i træ, så er det dig, der bestemmer, hvordan design og facade skal se ud, og om huset skal fremstå moderne eller traditionelt. Hos DanaByg Energihuse leverer vi huse, der lever op til dine unikke ønsker, og her får du ikke blot et standard typehus, når vi bygger dit nye hjem.

Ønsker du et træhus med facade af mursten eller pudset facade, så sørger vi for at bygge et hus, der er energivenligt og bygget i naturlige materialer, og som samtidig har et udseende, der lever op til dine drømme. Vil du selv bygge med, tilbyder vi også træhuse som medbyg nær vores kontor i Aars samt i resten af Danmark.

Vi tager altid udgangspunkt i dig, dine ideer, drømme, behov og naturligvis de økonomiske rammer. Du bestemmer, og vi er klar med professionel vejledning og rådgivning om de forskellige muligheder inden for sundt byggeri samt bygningsreglementer inden for træhuse og bæredygtigt byggeri.

Arkitekttegnede træhuse som medbyg – vær med i hele processen

Når vi har taget dialogen angående ønsker og behov, tegner vores egen arkitekt dit hus. Alle vores træhuse er unikke, da de altid er bygget ud fra den enkelte kundes ønsker og behov.

Hvis du selv gerne vil stå for dele af dit nye hus, så har vi stor erfaring med træhuse som medbyg. Her leverer vi typisk råhuset, som er udført efter dine ønsker og de valgte bygningsreglementer.

​Vi tilbyder energihuse ud fra forskellige standarder, der er to energirammer henholdsvis energihuse 2015 og 2020.​ Uanset hvilken proces du vælger, sørger vi for, at du har tryghed og personlig kontakt til os hele vejen.​

Vi finder den bedste løsning

​Vi rådgiver om alt fra gode energikilder, de rigtige døre og vinduer og til de optimale isoleringsmængder, sundt indeklima og meget mere.

​Det er vores største ambition, at vi altid leverer godt ventilerede og velisolerede træhuse, der har et rart indeklima og er billige at varme op - også hvis du bygger træhuse som medbyg.​

​Hvad koster et nyt træhus?

Når du får bygget et træhus hos os, kommer din pris an på hvilke materialer du vælger og hvor stort huset skal være.

Vi er altid klar til en ny udfordring, uanset hvor i Danmark du drømmer om at få bygget dit hus i træ.

Du kan få meget mere at vide om de mange muligheder med træhuse som medbyg samt eksempler på energibesparelser ved at kontakte os.

DanaByg Energihuse ApS' valgte links

Billedgalleri

  • DanaByg Energihuse ApS Byggeentreprenør, anlægsentreprenør, Vesthimmerlands - 1
  • DanaByg Energihuse ApS Byggeentreprenør, anlægsentreprenør, Vesthimmerlands - 2
  • DanaByg Energihuse ApS Byggeentreprenør, anlægsentreprenør, Vesthimmerlands - 3
  • DanaByg Energihuse ApS Byggeentreprenør, anlægsentreprenør, Vesthimmerlands - 4
  • DanaByg Energihuse ApS Byggeentreprenør, anlægsentreprenør, Vesthimmerlands - 5
  • DanaByg Energihuse ApS Byggeentreprenør, anlægsentreprenør, Vesthimmerlands - 6