Om Danco Oil A/S

Danco Oil er navnet på firmaet, der på 15 år har skabt sig en niche i Danmark som producent og leverandør af moderne højteknologiske olieprodukter, der af fagfolk er anerkendt for kvalitet. Vi har forhandlere i hele Danmark. Kig på vores hjemmeside og se listen.

Generel beskrivelse

Danco Oil fremstiller en række olieprodukter, men koncentrerer sig hovedsageligt om syv forskellige slags smøreolie, rustolie og smørefedt til industrimaskiner, entreprenørmaskiner, skovmaskiner og landbrugsmaskiner. Produkterne bruges også på autoværksteder og hos vognmænd.

Teknologien blev udviklet af oliefolk i Nordamerika, men der skulle danskere og et petrokemisk laboratorium til at videreudvikle og markedsføre olieprodukterne, så de i dag også eksporteres til Norge, Sverige, England og Tyskland.

Produkterne er baseret på ren mineralsk baseolie. De indeholder ikke faste partikler som f.eks. Teflon og blyforbindelser. Det er godt for miljøet, men deres egentlige styrke er, at de danner en ekstrem stærk smørefilm, så maskiner belastes mindre. De kan ganske enkelt køre i længere tid uden pauser eller vedligeholdelse, siger Poul Hassager og henviser til, at olierne også klarer de ekstreme belastninger ved f.eks. traktortræk og speedway.

Danco Oil's forhandlere og konsulenter landet over tager gerne ud til kunderne for ved et uforpligtende besøg at dokumentere produkternes kvaliteter. På en specialfremstillet maskine tester konsulenterne, hvordan kundernes olieprodukter opfører sig ved forskellige belastninger, så kunderne selv kan se, hvad der sker, når man udsætter Danco Oil's olieprodukter for samme belastning. Det plejer at virke overbevisende.

Danco Oil A/S' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Danco Oil A/S Brændsel, Varde - 1
  • Danco Oil A/S Brændsel, Varde - 2
  • Danco Oil A/S Brændsel, Varde - 3
  • Danco Oil A/S Brændsel, Varde - 4
  • Danco Oil A/S Brændsel, Varde - 5

Danco Oil A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

DANCO OIL A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

01-07-1987

CVR-nr:

11426530

Selskabskapital

500000

Omsætning

-

NACE-branche

467100 Engroshandel med fast, flydende og luftformigt brændstof og lignende varer

Ledelse/Administration

Direktør

Flemming Høj

Bestyrelsesmedlem

Poul Rølle Poulsen

Bestyrelsesmedlem

Kurt Jensen Høj

Bestyrelsesmedlem

Flemming Høj

Stifter

Victor Christoffersen

Stifter

Jens Nørskov

Stifter

Søren Bonde

Viser 4 af 7

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

1 232 tkr

Afkastningsgrad

8,69 %

Antal ansatte

2