Om firmaet

Danibo udlejer mere end 700 forskellige sommerhuse og ferielejligheder på Fanø. Vi har noget for enhver smag. Er du til et sommerhus i klassisk stil med stråtag, et nybygget og moderne feriehus eller en ferielejlighed kun 30...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 16 36...
Adresse

Langelinie 9B

6720 Fanø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Danibo udlejer mere end 700 forskellige sommerhuse og ferielejligheder på Fanø. Vi har noget for enhver smag. Er du til et sommerhus i klassisk stil med stråtag, et nybygget og moderne feriehus eller en ferielejlighed kun 30 meter fra stranden? Vores sommerhuse er udstyret med faciliteter, der udgør forskellige grader af velvære, ligesom husene også har forskellige beliggenheder, størrelser og prisklasser.

Hos Danibo finder du med garanti et dejligt feriehus, der passer til dine ønsker.

Lokalt bureau

Danibo er det rette sted at lede, når du vil leje et sommerhus på naturskønne Fanø, der er fyldt med oplevelser for hele familien.

Hos Danibo prioriteres den personlige rådgivning af feriegæsterne højt, så de får lige den feriebolig, der bedst opfylder deres behov og ønsker.

Danibos væsentligste styrke er, at det er et lokalt bureau. Således har ledelsen og medarbejderne et indgående kendskab til Fanø samt de feriehuse og -lejligheder, som de forestår udlejningen af. Det er allerede det første skridt mod den bedste service over for både lejere og udlejere.

I kraft af bureauets placering på Fanø er Danibo ligeledes altid at træffe og parat til at tackle de spørgsmål og situationer, der måtte opstå både før, under og efter ferien. For den trofaste kundekreds er dette særligt betryggende og en væsentlig del af samarbejdet.

Danibo - Fanø Sommerhusudlejnings valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Danibo - Fanø Sommerhusudlejning

Omsætning

19 969 tkr

Afkastningsgrad

10.87 %

Antal ansatte

59

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Danibo - Fanø Sommerhusudlejning findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Danibo ApS

CVR-nr:

41958766

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

683120 Boliganvisning, ferieboligudlejning mv.

Startdato:

18-12-2020

Ledelse/Administration
Hanne Thyssen

Adm. direktør

Lene Thyssen

Direktør

Proff logo
Alternative nummerformater

75163699

75 16 36 99

7516 3699

75 163 699