Om firmaet

Dansk Dia-Bor - det er os, der borer og skærer i beton! Vi tilbyder beton- og wireskæring, betonboring samt gulvslibning og sætter en stor ære i altid at overholde aftalte tidsfrister og betingelser. Desuden er det en...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 22 42...
Adresse

Ulvevænget 8

7100 Vejle

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Dansk Dia-Bor - det er os, der borer og skærer i beton! Vi tilbyder beton- og wireskæring, betonboring samt gulvslibning og sætter en stor ære i altid at overholde aftalte tidsfrister og betingelser. Desuden er det en selvfølge, at arbejdsområdet efterlades i rengjort stand, når projektet er gennemført. Vores biler er udstyret med det mest moderne værktøj, således at alle vores medarbejder er rustet til at klare alle opgaver. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Dansk Dia-Bor A/S

Vi tilbyder skæring i vægge, gulve og dæk i beton, leca, mursten, asfalt samt andre former for stenarter. Vi borer i vægge og dæk i beton, mursten, leca eller andre stenarter med diamantbor op til ø 1000 mm. Over ø 1000 mm skæres med wire. Vi kan også slibning og polering af betongulve, klinkegulve og andre former for stengulve. Kom forbi vores domicil i Vejle og se vores lagerhal, hvor vi har slebet og poleret i 3 forskellige niveauer.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Dansk Dia-Bor A/S

Omsætning

5 011 tkr

Afkastningsgrad

16.06 %

Antal ansatte

7

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Dansk Dia-Bor A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

DANSK DIA-BOR A/S

CVR-nr:

35205772

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

Startdato:

25-03-2013

Ledelse/Administration
Søren Skøtt

Bestyrelsesmedlem

Henning Klit Hansen

Bestyrelsesmedlem

Michael Tao Nielsen

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Alternative nummerformater

70224244

70 22 42 44

7022 4244

70 224 244