Om Dansk Hvidevare Rådgivning

Hos Dansk Hvidevare Rådgivning giver vi dig billigere hvidevarer, og en uvildig rådgivning baseret på mange års erfaring. Vi har et stort og velassorteret sortiment, og det er vigtigt for os, at I får det helt rigtige produkt – til den rigtige pris. Vi tilbyder levering og montering af jeres nye hvidevarer samt miljømæssig korrekt bortskaffelse af jeres gamle hvidevarer. Vi er ikke en fysisk butik og vi er ikke en netbutik – men vi har erfaringerne og priserne i orden.

Salg af hvidevarer

Vore kompetente medarbejdere sidder klar til at rådgive og sælge hvidevarer i alle prisklasser. Har du udset dig en hvidevare, som du ønsker et tilbud på, så kontakt os via telefon eller mail og få den bedste rådgivning.

Kontakt Casper, Kristian eller Thomas i dag

Rådgivning til erhverv

Vi har stor erfaring med salg til erhverv og tilbyder rådgivning og salg til engroskunder, herunder boligselskaber, elektrikere, VVS’ere, ejendomsadministratorer, entreprenører og mange andre.

Reparation & reservedele

Vi tilbyder reservedele til alle mærker og modeller. Kontakt os gerne når I er i nærheden af jeres hvidevarer eller tag et billede af den produktlabel, som typisk sidder ved grøntssagsskuffen eller i lågeåbningen og send dette billede til os, sammen med en beskrivelse og eventuelt billede af den defekte del.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Dansk Hvidevare Rådgivning Hårde hvidevarer - Engros, Gribskov - 1

Dansk Hvidevare Rådgivning, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Dansk Hvidevare Rådgivning ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

17-06-2015

CVR-nr:

36932562

Selskabskapital

50000

Omsætning

-

NACE-branche

464310 Engroshandel med hårde hvidevarer

Ledelse/Administration

Direktør

Thomas Elong

Stifter

Thomas Elong

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

897 tkr

Afkastningsgrad

1,72 %

Antal ansatte

3