Om Daugaard Biler A/S

Dine konkurrenter har brugt denne overflade til at fortælle om deres virksomhed. Du ved godt, at det er gratis at udfylde dine virksomhedsoplysninger på Krak, ikke?

reviews aboutName

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

God Service og ingen slinger i valsen da vi købte vores nye Opel. Godt personale syntes vi.

Thomas

moreThanAYearAgo

Købte Toyota Avensis 1,6 fra 2001 af Ronnie Nielsen, jeg opdagede ikke den havde mindre buler i kølerhjælmen, hvilke nu efter 3 år ruster kraftigt. Forbremserne gik i stykker kort før garantien udløb og de lovede at lave begge, men efter en måned hvor garantien så udløb gik de i stykker igen og jeg måtte selv betale. Dårlig service. Jeg vil ardrig handle der igen!

Robert

moreThanAYearAgo

Har solgt mig en skadet Toyota Yaris.
Pas på sælger Ronnie Nielsen. Jeg spurgte om bilen tidligere har været skadet, og han svarede "nej". Det viser sig efterfølgende at bilen var skadet.

Bjarne

moreThanAYearAgo

Mente bilen var tæt på totalskade, idet skade vurderedes defekt tandstang mm til min. 20.000,- Jeg gik til aut. forhandler og fik skiftet skæv stabilisatorstang på ½ time for under 400,- kr. alt inkl.

M

Micki

moreThanAYearAgo

Har haft den til værksted 5 gange pga en servolampe der tænder under kørsel. og de ved ikke hvad der er galt. og vil ikke hendvise mig til nogen der har forstand på det. oven idet har de lavet buler og ridser på bilen de gange jeg har været inde, således jeg kom for at hente den og så måtte de beholde den pga buler og ridser. senest ville de ikke tage ansvar for den sidste nye rids samt at nummerpladen var bøjet ind.. for som sagt var den der jo da den jeg afleverede den.. yeah right Skod værksted uden forstand på chevrolet lacetti 05 1,8

Munch

moreThanAYearAgo

God og nem oversigt over privatleasing dog ikke med foto af bilerne.

Kategorier

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

3967262239 67 26 223967 262239 672 622