Om firmaet

Efter mange års erfaring som kørelærer valgte jeg i sommeren 2021 at åbne min egen køreskole. Jeg har som kørelærer undervist i forskellige bydele bl.a. Brøndby, Hillerød, Rødovre og Værløse og hjulpet mere end 300 elever...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
26 39 09...
Adresse

Hovedgaden 9

3460 Birkerød

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Efter mange års erfaring som kørelærer valgte jeg i sommeren 2021 at åbne min egen køreskole. Jeg har som kørelærer undervist i forskellige bydele bl.a. Brøndby, Hillerød, Rødovre og Værløse og hjulpet mere end 300 elever videre med deres drømme om et kørekort. Nu glæder jeg mig til at undervise i Birkerød. Når jeg underviser, benytter jeg mig af den lette tilgang til læring, hvilket betyder, at jeg underviser i et simpelt sprog og giver dig instruktioner, der er lette at forstå.

Mere om mig

Ved behov afholder jeg desuden både individuel og gruppevis coaching i stress- og angsthåndtering. Dette kan være en fordel for dig, hvis du oplever prøve- og bedømmelsessituationer som angstprovokerende. (klik her for priser.)

Jeg underviser dig i den teoretiske del i undervisningslokalet på køreskolen, samt den praktisk del på manøvrebane, kørsel på vej og bestiller tid til dig på køreteknisk anlæg.

Da jeg en obligatoriske undervisning i færdselsrelateret førstehjælp, hvilket gør det nemt og enkelt for dig som elev på DDK, da det så foregår på køreskolen.

Om skolen

Den Danske Køreskole ligger central i Birkerød med kun 10 min. gang fra Birkerød Station.

Den Danske Køreskoles valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Den Danske Køreskole

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Den Danske Køreskole findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Den Danske Køreskole

CVR-nr:

29900485

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

855300 Køreskoler

563000 Cafeér, værtshuse, diskoteker mv.

Startdato:

01-08-2019

Ledelse/Administration
Abdel Hamid el Halawani

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

26390929

26 39 09 29

2639 0929

26 390 929