Om Den Grønne Bygningssnedker ApS

Hos Den Grønne Bygningssnedker ApS bestræber vi os på at levere et førsteklasses arbejde uden fejl og mangler. Vi tilbyder snedker- og tømrerarbejde samt del- og totalentreprise med stor ekspertise.

Fokus på kvalitet

Hos Den Grønne Bygningssnedker ApS beskæftiger vi os med snedker- og tømrerarbejde samt del- og totalentreprise. Vores største fokus er at levere et godt håndværk med kvalitetsmaterialer og -produkter.

Vi er din professionelle virksomhed med mange års erfaring i hele feltet med byggeprojekter og arbejdsopgaver. Vi bygger især for det offentlige, hvor vi bl.a. har ombygget store kontorer samt ordnet vedligeholdelsesarbejde.

Et eksempel på vores kvalitetsbevidsthed er arbejdet hos en kunde, der havde ansat vores virksomhed og en anden bygningssnedker. Da arbejdet blev tjekket igennem hos begge parter, havde den anden bygningssnedker lavet 143 fejl, mens vi selv kun havde lavet otte fejl. Byggeri er et spørgsmål om overblik og at være skrap til at opdage fejl og mangler, hvilket vi hos Den Grønne Bygningssnedker ApS besidder.

Vi kan tilbyde at lave alt fra renoveringer til nybyg til omfattende totalentrepriser – bestående af stor holdbarhed og soliditet.

Vi kan mestre store som små arbejdsopgaver, hvad enten der drejer sig om energibesparende løsninger eller udskiftning af diverse materialer. Vi holder os løbende opdateret på de nyeste metoder og teknikker, så du altid er sikret gode og solide løsninger.

Din virksomhed er velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål til vores fremgangsmåde, arbejdsfacon, generel tømrer- og snedkerarbejde samt del- og totalentreprise, og I har samtidig mulighed for at få et uforpligtende tilbud fra os.

Den Grønne Bygningssnedker ApS' valgte links

Billedgalleri

  • Den Grønne Bygningssnedker ApS Snedker, Halsnæs - 1
  • Den Grønne Bygningssnedker ApS Snedker, Halsnæs - 2

Den Grønne Bygningssnedker ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnDen Grønne Bygningssnedker ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:01-11-2018
CVR-nr:39994267
Selskabskapital40000
Omsætning-
NACE-branche433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Ledelse/Administration

Pia PovlsenDirektør
Pia PovlsenStifter