Om firmaet

DesignSmedien leverer løsninger, og vi går altid efter et tilfredstillende resultat, så vores kunder bliver lige så tilfredse, som vi ønsker. Vi er en international ordreproducerende virksomhed med speciale i formgivning af...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 40 16...
Adresse

Ørneborgvej 21A

8960 Randers Sø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

DesignSmedien leverer løsninger, og vi går altid efter et tilfredstillende resultat, så vores kunder bliver lige så tilfredse, som vi ønsker. Vi er en international ordreproducerende virksomhed med speciale i formgivning af stål og metaller baseret på erfaring og know-how. Vi laver bl.a. butiksinventar, porte havemøbler, carporte, trapper, altaner, og vi er selvfølgelig leveringsdygtig i hele Danmark. Har I spørgsmål, er I velkommen til at kontakte os.

Generel beskrivelse

Alt vores hoved materiale er udført i varmgalvaniseret stål og fremstår rå og robust, selv igennem lang tid. Varmgalvaniseret stål passer ind i de fleste andre materialer og øvrige bygningsformer.

Galvanisering er opkaldt efter den italienske fysiker Luigi Galvani og er en kemisk proces, hvor stål eller støbejern gives en zinkbelægning ved at dyppe det i smeltet zink.

Processen foregår ved at stålet eller jernet renses og dyppes i det smeltede zink, der har en temperatur på ca. 460 °C. Zinken "ruster" og danner zinkoxid, der beskytter stålet og støbejernet fra at ruste.

Galvanisering er derfor ofte brugt som rustbeskyttelse.

DesignSmedien ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

DesignSmedien ApS

Omsætning

3 536 tkr

Afkastningsgrad

3.83 %

Antal ansatte

8

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra DesignSmedien ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

DESIGN SMEDIE ApS

CVR-nr:

26650399

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

741010 Industriel design og produktdesign

Startdato:

14-06-2002

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

86401655

86 40 16 55

8640 1655

86 401 655