Om firmaet

Søger du fersk fisk, røgvarer og delikatesser fra det dybe hav, så finder du det hele og mere til hos Det Gamle Røgeri i Hanstholm. Vi er et lokalt røgeri med fiskeforretning, restaurant og take-away butik med fødderne solidt...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
23 46 13...
Adresse

Kuttergade 7

7730 Hanstholm

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

10:00 - 19:30

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Søger du fersk fisk, røgvarer og delikatesser fra det dybe hav, så finder du det hele og mere til hos Det Gamle Røgeri i Hanstholm. Vi er et lokalt røgeri med fiskeforretning, restaurant og take-away butik med fødderne solidt plantet i den nordjyske muld, men byder gæster fra nær og fjern velkommen. Det siges, at vi har Danmarks bedste røgvarer, men prøv dem selv, om rygtet taler sandt!

God smag tager tid

I røgeovne lægges den utroligt friske fisk i en god højde over specielt udvalgt pindebrænde i bøg, der giver den ønskede og udsøgte smag. Når gløderne er ved at dø ud, lægges der savsmuld på, som giver en stor mængde god røg til fisken. Vores erfaring siger os, at denne gammeldags og mere tidskrævende metode giver fisken en langt bedre smag, men prøv selv vores røgvarer og find ud af, om du er enig.

Det Gamle Røgeris valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Det Gamle Røgeri

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

26

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Det Gamle Røgeri findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Det Gamle Røgeri

CVR-nr:

27741541

Selskabsform

Interessentskab

Selskabskapital

0

NACE-branche

102020 Forarbejdning og konservering af fisk, krebsdyr og bløddyr, undtagen fiskemel

561010 Restauranter

Startdato:

01-06-2004

Ledelse/Administration
Johnny Segato

Fuldt ansvarlig deltager

Frank Norre

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

23461353

23 46 13 53

2346 1353

23 461 353