Om firmaet

DFDS Køletransport A/S, før Skive Køletransport A/S, blev i 1978 etableret af Anders og Aase Kristensen og har igennem nu 33 år været en transportvirksomhed, der i høj grad har vist stabilitet, og er kendt for høj service og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
97 53 62...
Adresse

Majsmarken 1

9500 Hobro

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

DFDS Køletransport A/S, før Skive Køletransport A/S, blev i 1978 etableret af Anders og Aase Kristensen og har igennem nu 33 år været en transportvirksomhed, der i høj grad har vist stabilitet, og er kendt for høj service og høj kvalitet. Den 5.6.2011 har Anders og Aase valgt at overdrage virksomhedens aktiviteter til en ny ejerkreds med det formål, at virksomheden skal fortsætte med samme høje kvalitet og service og gerne stadig med benene solidt plantet i gode vellykkede transporttraditioner.

Generel beskrivelse

Egenkontrol (sikkerhedsdatablade)

Transportbranchen stiller store krav til vedligeholdelse, rengøring og desinfektionsløsninger i forbindelse med transport af fødevarer eller/og produkter til fødevareindustrien. DFDS Køletransport A/S har sammen med vores konsulenter udviklet et specielt egenkontrolprogram der sikre at den indvendige/udvendige vask samt produkter der bruges i forbindelse hermed lever op til den gældende lovgivning og ikke mindst de høje standarder vi selv kræver. Nedefor finder du en kort beskrivelse samt info blade på de produkter der anvendes.

Vask af biler :

Alle vores lastvogne vaskes jævnligt i egen vaskehal, den hyppige vask sikre at vores biler ikke trækker smuds med og de altid fremstår pæne og rene så helhedsindtrykket af vores transporter lever op til de forventninger vores kunder har til fødevaretransport.

Vask af køletrailere:

Alle køletrailere vaskes og desinificeres efter hver transport og der tages løbende prøver af trailerne så vi gennem egenkontrollen følger og sikrer at vores materiel altid er tilstrækkeligt rengjort.

DFDS Køletransport A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

DFDS Køletransport A/S

Omsætning

131 416 tkr

Afkastningsgrad

-0.09 %

Antal ansatte

309

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra DFDS Køletransport A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

DFDS Køletransport A/S

CVR-nr:

33589263

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

1 500 000

NACE-branche

494100 Vejgodstransport

521000 Oplagrings- og pakhusvirksomhed

682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Startdato:

01-04-2011

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

97536211

97 53 62 11

9753 6211

97 536 211