Om DO-MA A/S

Alt indenfor professionelt håndværks- og byggemateriel. Du finder DO-MA A/S. i Skive og Holstebro. Vi udlejer og sælger materiel, værktøj og maskiner til både erhverv og private. Udlejning af stilladser, skurvogne, pavilloner og lifte. Kig ind i vores håndværkerbutikker og få professionel råd og vejledning.

Yderligere information

Vi udlejer pavilloner og skurvogne i hele landet, uanset om det er kontor- og beboelsesmoduler, toilet-, spise- eller sanitetsvogne. Vi har et stort udvalg af grave og læsse maskiner samt mange forskellige slags lifte, deriblandt Trailerlifte, Sakselifte, Bomlifte og Teleskoplæssere.

Vi tilbyder alsidige løsninger til både håndværkere og private kunder i både Skive, Holstebro og Viborg omegn.

Hos DO-MA A/S kan du leje og købe håndværktøj og materiel som passer dine behov.

Desuden kan du hos DO-MA A/S får logotryk på dit arbejdstøj, når du bestiller beklædning i en af vores håndværkerbutikker.

Hos DO-MA A/S vægter vi kvalitet og service højt. Vores medarbejdere har stor erfaring indenfor deres arbejdsområder og er altid klar til at hjælpe.

Så har du et konkret projekt er du velkommen til at kigge forbi eller ringe på Tlf. 97528400, så hjælper vi gerne med, at finde de maskiner der kan lette dit arbejde bedst muligt.

Billedgalleri

  • DO-MA A/S Udlejning, Skive - 1
  • DO-MA A/S Udlejning, Skive - 2
  • DO-MA A/S Udlejning, Skive - 3
  • DO-MA A/S Udlejning, Skive - 4