Om Dueholm Tæk

Skal du have lagt et nyt stråtag, eller trænger dit eksisterende til reparation, renovation eller vedligehold, så kan Dueholm Tæk hjælpe dig. Som erfaren og uddannet tækkemand kan vi løse både de store og små tækkeopgaver for kunder over hele Fyn, og uanset opgavens karakter udfører vi det klassiske tækkearbejde med fokus på det gode håndværk. Hvad enten det drejer sig om nytækning, udbedring af skader eller løbende vedligehold, så står vi klar til at hjælpe dig med din opgave.

Smukke og holdbare løsninger

Et stråtag er både klassisk smukt, godt isolerende og yderst holdbart, hvis bare man sørger for løbende vedligehold. Hvis du skal have lagt et nyt stråtag, kan vi hos Dueholm Tæk tilbyde flotte og holdbare løsninger, der emmer af godt håndværk. Vi står også gerne for det femårige eftersyn af dit stråtag, så du på den måde sikrer dig, at eventuelle skader bliver opdaget og repareret, før de bliver omfattende og omkostningsfulde.

Erfaren tagtækker

På baggrund af vores store erfaring inden for tækkearbejde, tør vi godt kalde os specialister i stråtag. I hele processen vil vores faglige stolthed skinne igennem, og det betyder også, at du er garanteret et flot resultat af høj kvalitet og med maksimal levetid. Foruden nytækning udfører vi alle former for reparationer og vedligehold af stråtag for både private og erhverv over hele Fyn.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Dueholm Tæk Tagdækning, Assens - 1
  • Dueholm Tæk Tagdækning, Assens - 2
  • Dueholm Tæk Tagdækning, Assens - 3
  • Dueholm Tæk Tagdækning, Assens - 4

Dueholm Tæk, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

-

Selskabsform

-

Startdato:

-

CVR-nr:

-

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-