Om firmaet

Tømrer- og murerfirmaet E. Christiansen & Søn specialiserede sig op igennem 70erne i forskellige former for tagrenovering. Det betyder, at vi i dag har en afdeling af firmaet med en meget stor erfaring, når det gælder blandt...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
66 17 64...
Adresse

Byghøjvej 1

5250 Odense Sv

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Tømrer- og murerfirmaet E. Christiansen & Søn specialiserede sig op igennem 70erne i forskellige former for tagrenovering. Det betyder, at vi i dag har en afdeling af firmaet med en meget stor erfaring, når det gælder blandt andet over- og understrygning af tage med såvel beton som tegltagsten. Vi ved med andre ord hvad vi taler om, så vælger du os til at ordne dit tag, er du sikker på et professionelt resultat.

Supplerende oplysninger

Firmaets daglige ledelse består af indehaver Steen Ole Christiansen, formænd Morten Frandsen og Ole Jensen.

Specialopgaver udføres

Vi udfører alt indenfor specielopgaver. Det kan være alt lige fra døre og vinduer i helt specielle mål til udførelse at arkitekt tegnede huse.

Har du en opgave du gerne vil have løst?

Ring eller skriv til os!

Ydelser

E. Christiansen & Søn har de seneste år oplevet stor fremgang, det betyder at vi i dag arbejder i hele Danmark. Det har også betydet at vi udover tømrer og murer arbejdet som en del af vores medarbejdere er beskæftiget med, også beskæftiger os med blandt andet med totalentrepriser, entreprenør arbejde, speciel opgaver og meget mere.

Vi har på nuværende tidspunkt 25 til 30 mand ansat, der alle har stor ekspertise indenfor deres område. Så uanset om du har brug for en tømrer til at udskifte et vindue, eller du har brug for en samarbejdspartner der kan levere en løsning fra den første mursten til det færdige hus, så kan vi klare opgaven.

E. Christiansen & Søn ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

E. Christiansen & Søn ApS

Omsætning

10 076 tkr

Afkastningsgrad

29.52 %

Antal ansatte

18

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra E. Christiansen & Søn ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

E. CHRISTIANSEN & SØN TØMRER- OG MURERFIRMA ApS

CVR-nr:

25691121

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

439910 Murere

Startdato:

27-10-2000

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

66176464

66 17 64 64

6617 6464

66 176 464