Om firmaet

Skønhed og velvære er kvaliteten hos EBV Beauty Clinic. Vi er der for dig og din skønhed. Afslapning, nydelse og velbehag findes hos EBV Beauty Clinic.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
31 62 50...
Adresse

Cirkelbuen 28

3400 Hillerød

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

Skønhed og velvære er kvaliteten hos EBV Beauty Clinic. Vi er der for dig og din skønhed. Afslapning, nydelse og velbehag findes hos EBV Beauty Clinic.

Yderligere information

Skønhed og velvære er kvaliteten hos EBV Beauty Clinic. Vi har en lang række professionelle behandlinger til forskellige formål.

Der ydes vores bedste for at i føler jer sikre og trygge når i ankommer til klinikken.

Med baggrund som autoriseret sundhedsfaglig sygeplejerske og certificeret behandler kan du derfor altid trygt få råd om et ønsket behandlingsforløb. Ethvert behandlingsforløb starter med en gratis konsultation, hvor vi bedømmer om du er egnet til behandlingen og hvad du kan forvente af behandlingen. Her besvarer vi selvfølgelig også alle de spørgsmål du skulle have omkring dette.

Overvejer du kosmetisk behandling?

Ethvert behandlingsforløb starter med en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi vurdere om du er egnet til behandling hos EBV Beauty Clinic.

Kosmetiske behandlinger handler for mig om helhed og tilfredse kunder. Jeg yder mit bedste for at sikre mig i føler jer trygge. Du kan derfor altid føle dig tryg. Jeg lægger vægt på at lære mine kunder at kende, så vi sammen kan finde frem til det som matcher netop dine behov og ønsker. Derfor rådgives der før, under og efter behandling.

EBV Beauty Clinics valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

EBV Beauty Clinic

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra EBV Beauty Clinic findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

EBV privat sygepleje

CVR-nr:

40072470

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869010 Sundhedspleje, hjemmesygepleje og jordemødre mv.

881010 Hjemmehjælp

871020 Institutionsophold med sygepleje i.a.n.

Startdato:

01-01-2019

Ledelse/Administration
Elisabeth Bendix Vinberg

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

31625096

31 62 50 96

3162 5096

31 625 096