Om EBV Beauty Clinic

Skønhed og velvære er kvaliteten hos EBV Beauty Clinic. Vi er der for dig og din skønhed. Afslapning, nydelse og velbehag findes hos EBV Beauty Clinic.

Yderligere information

Skønhed og velvære er kvaliteten hos EBV Beauty Clinic. Vi har en lang række professionelle behandlinger til forskellige formål.

Der ydes vores bedste for at i føler jer sikre og trygge når i ankommer til klinikken.

Med baggrund som autoriseret sundhedsfaglig sygeplejerske og certificeret behandler kan du derfor altid trygt få råd om et ønsket behandlingsforløb. Ethvert behandlingsforløb starter med en gratis konsultation, hvor vi bedømmer om du er egnet til behandlingen og hvad du kan forvente af behandlingen. Her besvarer vi selvfølgelig også alle de spørgsmål du skulle have omkring dette.

Overvejer du kosmetisk behandling?

Ethvert behandlingsforløb starter med en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi vurdere om du er egnet til behandling hos EBV Beauty Clinic.

Kosmetiske behandlinger handler for mig om helhed og tilfredse kunder. Jeg yder mit bedste for at sikre mig i føler jer trygge. Du kan derfor altid føle dig tryg. Jeg lægger vægt på at lære mine kunder at kende, så vi sammen kan finde frem til det som matcher netop dine behov og ønsker. Derfor rådgives der før, under og efter behandling.

EBV Beauty Clinics valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • EBV Beauty Clinic Skønhedsklinik, Hillerød - 1
  • EBV Beauty Clinic Skønhedsklinik, Hillerød - 2

EBV Beauty Clinic, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

EBV privat sygepleje

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-01-2019

CVR-nr:

40072470

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

869010 Sundhedspleje, hjemmesygepleje og jordemødre mv., 881010 Hjemmehjælp, 871020 Institutionsophold med sygepleje i.a.n.

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Elisabeth Bendix Vinberg

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-