Om EDC Jyderup

EDC er Danmarks største ejendomsmæglerkæde med mere end 40 års erfaring i at matche danskere med deres drømmebolig. Vi ved, at når du skal sælge din bolig eller finde en ny, er det afgørende, at du nemt kan få overblik over markedet og mulighederne. Derfor har vi samlet alle boliger og købere på hele Danmarks boligportal: edc.dk

Godt lokalkendskab skaber resultater!

På kontoret i Jyderup er der samlet mange års erfaring, og alle sælgere bor da også lokalt. Vi kender skolen, pasningsmuligheder, "den gode bager" og alt det andet, du søger i hverdagen. Vi gør meget ud af kvalitet i selv de mindste detaljer og forsøger hele tiden at markedsføre de spændende boliger på en nytænkende og indbydende måde - et billede siger nemlig mere end 1000 ord.

I Jyderup og omegn er der en spændende udvikling i form af motortrafikvejen som indenfor de kommende år bliver udvidet til en motorvej, der gør det hurtigere og nemmere at komme fra Jyderup og til København. Derudover byder områderne omkring Jyderup på noget af Vestsjællands smukkeste natur, dejlige badestrande, gode togforbindelser, mange indkøbsmuligheder, bredt udsnit af skoler og masser af aktiviteter for hele familien. Kort sagt: Jyderup er en sand perle for hele familien.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

EDC Jyderup, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

EDC MÆGLERNE JYDERUP ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

20-12-2001

CVR-nr:

26405262

Selskabskapital

125000

Omsætning

-

NACE-branche

683110 Ejendomsmæglere mv.

Ledelse/Administration

Direktør

Line Bodil Hansen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

2 549 tkr

Afkastningsgrad

22,29 %

Antal ansatte

6