Se på kort

efterstær 

gav 9 virksomheder i dette område

Charlotte Lund-Andersen

Søborg Hovedgade 2012860 Søborg
logo

Øjenklinikken har aftale med den offentlige Sygesikring. Øjenklinikken benytter sig af helt moderne udstyr og har siden 2008 haft Optovue OCT. Klinikken bestræber sig på at give en konsultation så hurtigt som muligt. Klinikken har konsultation efter aftale. Akutte patienter: Har du et akut øjenproblem, kan du udenfor telefontid enten henvende dig direkte i klinikken eller kontakte din læge, der via en særlig akut telefon kan kontakte os. Konsultation efter aftale.

Øjenklinikken Skt. Clemens ApS

Åbent

Skt. Clemens Stræde 98000 Aarhus C
logo

Operationer på Øjenklinikken Skt. Clemens foretages af Michael Kjær Hansen, der er speciallæge i øjensygdomme og øjenkirurgi. Michael Kjær Hansen hører til en af landets mest erfarne øjenkirurger. Øjenklinikken Skt. Clemens tilbyder behandling af grå stær, linseoperation (RLE) for nær- og langsynethed, operation for bygningsfejl, efterstær med Yag laser og operation af både øvre og nedre øjenlåg.

Vibenshus Øjenklinik

Lukket

Lyngbyvej 242100 København Ø
logo

Vibenshus Øjenklinik betjener sig af det nyeste udstyr. Konsultation foregår kun efter aftale. Klinikken har overenskomst med sygesikringen og modtager også sygesikringsgruppe 2 patienter. Du behøver ikke henvisning fra din egen læge for at aftale tid med klinikken, og du kan frit henvende dig uanset bopæl i Danmark. Oplysning om ventetid og ferielukning kan ses på hjemmesiden.

Sydsjællands Øjenklinik

Lukket

Algade 594760 Vordingborg

Øjenklinik med speciale i forskellige former for øjenkirurgi: Grå stær og øjenlågsoperationer.

Øjenhospitalet Danmark ApS

Lukket

Jægersborg Alle 142920 Charlottenlund

Stændertorvet Øjenklinik

Stændertorvet 24000 Roskilde

Øjenklinik v/Niels Vesti Nielsen

Lukket

Jægersborg Alle 14, 1. sal.2920 Charlottenlund

Øjenlæge Jørgen Elmo Jensen

Breeltehøj 112970 Hørsholm

Øjenlæge Peter Thornval

Lukket

Slotsgade 4, 1. sal.8900 Randers C