Se på kort

eksamensskræk 

gav 15 virksomheder i dette område

SpringOver.Nu v/ Berit Klit Madsen

Uglevængevej 64941 Bandholm
logo

Spring over hvor gærdet er lavest. ALT hvad du har forsøgt at ændre med din viljestyrke, er nemt at forandre med hypnoseterapi. Hypnoseterapi er en nem, smertefri, særdeles effektiv og meget hurtigt virkende behandlingsform. Oplev en fantastisk forandring efter første behandling. Forestil dig rygestop, FRI for afhængigheds symptomer eller andet ubehag. Tag en beslutning om, at skabe positiv forandring i dit liv. Ring NU for tidsbestilling.

PH Hypnoterapi og Feng Shui - Pernille Holberg

Lukket

Fjordbakken 484700 Næstved
logo

Transformer fysiske/psykiske udfordringer på under 90 dage,uden at skulle ændre livsstil eller tage medicin. Slut med stress, konflikter og hårdt arbejde. Jeg har den mest skudsikre og unikke metode, til at få højt indre ro og balance i krop, sind og sjæl på bare 90 dage. Jeg kombinere en indre mental programmering med en ydre transformation. Tiltræk dig dit drømmeliv hurtigt og giv slip på alle ubalancer.

Sakskøbing Hypnoseklinik v/ Bente Roerholt

Lukket

Bregnevej 14990 Sakskøbing
logo

Helhedsterapeut Bente Roerholt, Exam. Hypnotisør/hypnoterapeut, psykoterapeut og healer. Jeg tilbyder hjælp til at forstå hvad der ligger bag dine evt. uønskede handlinger. Jeg har fokus på hypnoterapi, hypnose, regression, life between lifes, healing, spirituel healing og nada. Jeg kan hjælpe dig til indre fred og forståelse for hvad "livet" egentligt er for noget. Ring til mig, læg evt. en besked og jeg ringer tilbage.

Psykoterapeut Lars Roed Andersen

Åbent

Skolestræde 78900 Randers C
logo

Mange mennesker kan have brug for hjælp i deres liv på grund af opståede kriser, skilsmisse, dødsfald, angst, stress, store som små problemer. Jeg kan tilbyde dig et neutralt frirum, hvor du kan tale frit om dine problemer, blive mødt uden fordømmelse og få hjælp til at løse dine problematikker. Jeg tager imod MobilePay

Hypno v/Stine Nielsen

Lukket

Brendstrupvej 33, 1. sal. 3, 1 sal. sal.8200 Aarhus N
logo

Jeg er certificeret af den internationale organisation ISAHt. En certificering er din sikkerhed for at din hypnoterapeut har gennemgået en uddannelse og en træning, som er godkendt af en hypnoseorganisation. Jeg kan bl.a. hjælpe med: Smertelindring, angst eller stress, uønskede følelser, ændring af vaner eller handlemønstre, fobier eller traumer.

Nicole Hertz - Coaching, Hypnoterapi og Mindfulness

Lukket

Dybvighovedvej 2616200 Aabenraa

hypnose-terapeut.dk

Lukket

Øster Søgade 30, kl. th, kl. sal. th1357 København K

Tophypnose v/Janne Lorentzen

Lukket

Åstrupvej 5609800 Hjørring

Hypnoterapeut Meretelil Larsen

Dag Hammarskjölds Allé 27, 5. sal. th2100 København Ø

Vesterhypnose

Lukket

Østergade 66, st th4000 Roskilde

Tandlæge Randi Abrahamsen

Neppensvej 249900 Frederikshavn

Hypnose Vest

Drosselkæret 186731 Tjæreborg

Haubro Akupunkturklinik

Bandsholmvej 439600 Aars

Vissenbjerg klinikken v/ Irene Hansen

Lukket

(5)

Vestergade 175492 Vissenbjerg

Aagaard Psykoterapi Parterapi & Hypnose

Lukket

Tjørnevangen 262700 Brønshøj