Om El-Hjørnet – en del af SIF Gruppen A/S

Mangler du en autoriseret elektriker I Vejle, Kolding, Fredericia? Så er du kommet til rette sted. Her hos El-hjørnet dækker vi en bred geografisk kundekreds – fra hovedafdelingen i Egtved dækker vi trekantområdet fra Fredericia til Kolding og Vejle. Vores veluddannede elektrikere, installatører og montører hjælper med alle typer af el-opgaver, og vi servicerer både private kunder, erhverv, industri og landbrug – altid til konkurrencedygtig priser i trekantsområdet.

Lokal elektriker uanset behovet

Uanset om du er en stor eller lille virksomhed – eller er en privatkunde, der skal have udskiftet dine stikkontakter eller skal i gang med et større projekt. Så er vi din lokale elektriker i Vejle, Kolding, Fredericia – vi kører fra Egtved. Ingen opgaver er for store eller for små til os.

Hos El-hjørnet i Egtved sidder vi altid klar, hvis du har en hasteopgave eller står i en nødsituation. Så kan vi rykke ud 24 timer i døgnet – også i weekenden. Dag og nat – året rundt. Vores servicebiler er pakket med el-udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan løse kritiske situationer som strømsvigt, nedbrud i installationer, indbrud og lignende.

Som lokal elektriker hjælper vi private og virksomheder

Vi udfører transientbeskyttelse til både landbrug og industrien i Vejle, Kolding og Fredericia. Vi har hvidevareservice, hvor vi hjælper primært private med deres nuværende hvidevarer. Står du og skal have nye hvidevarer, så kontakt os. Vi kører til Vejle, Kolding, Fredericia med dine nye hvidvarer. Vi har altid gode priser og leverer, monterer og tager den gamle med retur.

Vi er mestre i opsætning og installation af TV. Det kan både være der hjemme eller på hoteller og konferencesteder. Vi laver alt indenfor sikring og overvågning både til mindre virksomheder, private og butikker.

Har du en elbil og ønsker ladestander, så har vi taget de helt nye kurser og samarbejder med forskellige ladestander-udbydere.

Vi sælger og monterer også luft luft varmepumper, til både sommerhuse, private hjem og mindre virksomheder og værksteder. Vi termograferer også både i landbruget og i produktionsvirksomheder, så du som virksomhed ikke skal frygte brand eller produktionsstop.

Vi holder os altid opdateret med lovgivningen og de nyeste regler på områderne. Vi sikrer hele tiden at vores el-installatører er opdateret med de nyeste kurser og garanterer dig at du får udført din el-arbejde af en professionel elektriker, der har autorisationen på plads.

Som elektriker i Kolding, Vejle Fredericia vil vi

altid yde den gode service. Vi vil ikke på kompromis med service og kvalitet. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg hele vejen igennem. Uanset om det er i hjemmet, hvor du skal lukke en fremmede ind eller i virksomheden, hvor du skal have 1-2 elektrikere til at gå, så skal du være tryg. Derfor er det også vigtigt for os at du føler at vi passer på dine ting og ikke efterlader hjemmet eller virksomheden i rod og kaos.

Med os som din professionelle elektriker og el-installatør er du sikret optimale løsninger af høj kvalitet, som er skræddersyet til netop dig og dine behov. Vores elektrikere kører fra Egtved til Kolding, Vejle og Fredericia – altså i trekantsområdet. Vi sidder klar til at kunne besvare tekniske spørgsmål eller planlægge et besøg hos dig, hvis du har behov for dette.

Har du brug for en effektiv, grundig og kvalitetsbevidst el-installatør eller elektriker i og omkring byerne Vejle, Kolding, Fredericia, der altid står klar til at rykke hurtigt ud? Så kontakt El-Hjørnet i dag på vores hovednummer, 24 timer i døgnet, 75 55 35 65 eller [email protected] og vi kontakter dig hurtigst muligt!

El-Hjørnet – en del af SIF Gruppen A/S' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • El-Hjørnet – en del af SIF Gruppen A/S El-installatør, Kolding - 1
  • El-Hjørnet – en del af SIF Gruppen A/S El-installatør, Kolding - 2
  • El-Hjørnet – en del af SIF Gruppen A/S El-installatør, Kolding - 3
  • El-Hjørnet – en del af SIF Gruppen A/S El-installatør, Kolding - 4
  • El-Hjørnet – en del af SIF Gruppen A/S El-installatør, Kolding - 5
  • El-Hjørnet – en del af SIF Gruppen A/S El-installatør, Kolding - 6

El-Hjørnet – en del af SIF Gruppen A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

SIF GRUPPEN A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

26-02-1973

CVR-nr:

46379918

Selskabskapital

1500000

Omsætning

-

NACE-branche

432100 El-installation, 475990 Detailhandel med belysningsartikler samt husholdningsartikler i.a.n., 620200 Konsulentbistand vedrørende informationsteknologi

Ledelse/Administration

Adm. direktør

Lars Mejlby

Direktør

Morten Bodholt Nilsson

Bestyrelsesformand

Claus Borg

Bestyrelsesmedlem

Peter Willi Benzon Nielsen

Bestyrelsesmedlem

Tom Lindquist

Bestyrelsesmedlem

Jes Peter Frees

Bestyrelsesmedlem

Frank Christoffer Nielsen

Bestyrelsesmedlem

Anette Lok Pless

Viser 4 af 8

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

103 494 tkr

Afkastningsgrad

−0,56 %

Antal ansatte

508