Se på kort

el-installatør højbjerg 

gav 14 virksomheder i dette område

Højbjerg El-Service

Holmetoften 548270 Højbjerg
logo

SRO Group udfører altid kvalitets arbejde med kundens ønske og tilfredshed i centrum. Vores dygtige el installatør og elektriker har mange års erfaring i disse opgaver.

Holme El-Service ApS

Lukket

Niels Foghs Vej 48270 Højbjerg
logo

Din lokale elektriker i hele Aarhus. Vi har erfaring med både mindre elserviceopgaver og større projekter. Hvis du har brug for et møde ved en større opgave, så kommer vi gerne ud til dig, så vi sammen nærmere kan vurdere, hvad der er nødvendigt, og om der er behov for at inddrage andre samarbejdspartnere. Kontakt os for nærmere aftale – vi vender tilbage snarest muligt. Hvis du har brug for et hurtigt svar, er du velkommen til at ringe til os på 91 54 82 70.

ASG El-TEK ApS

Voldum-Rud Vej 778370 Hadsten
logo

Firmaet ligger i Hadsten og tager også imod kunder fra Højbjerg.

Vi yder professionel service til både erhverv og private - og beskæftiger idag 5 elektriker svende og 2 lærlinge.

El-installationsfirmaet Keld Valbæk

(5)

Klamsagervej 78230 Åbyhøj
logo

Firmaet ligger i Åbyhøj og tager også imod kunder fra Højbjerg.

Vi tilbyder generelle installationer såsom boliginstallationer, dørtelefonanlæg, belysningsanlæg, installationseftersyn samt service og vedligeholdelsesarbejde. Yderligere anbefaler vi altid vores kunder en energioptimering fra start, da et skift fra f.eks. lysstofrør til LED, betyder en større besparelse i længden. Kontakt os for nærmere information.

Saabye El

Bredkildegade 10A8240 Risskov
logo

Firmaet ligger i Risskov og tager også imod kunder fra Højbjerg.

Saabye El er totalleverandør af fremtidssikrede el-løsninger med speciale inden for fejlsøgning og installationer af bl.a. el, LED samt hvidevarer for private og erhverv. Med mere end 17 års erfaring inden for branchen udfører jeg arbejdet med en ekspertise og en kompetent tilgang, således at du er tilfreds med resultatet. Jeg tror på glade og tilbagevendende kunder, og derfor er jeg ikke tilfreds, før du er tilfreds! Ring til mig, så vi sammen kan finde frem til en løsning, som passer til dig.

DANSK EL-FORBUND

Lukket

Nyropsgade 141602 København V
logo

Firmaet ligger i København V og tager også imod kunder fra Højbjerg.

DANSK EL-FORBUND SAMLER ALLE PÅ DET EL-TEKNISKE OMRÅDE. Vi er en faglig organisation for elektrikere, el-teknikere, el-montører og el-lærlinge i Danmark. Dansk El-Forbund arbejder på hele tiden at forbedre løn- og arbejdsvilkårene for vores medlemmer. Det gør vi ved at lave overenskomster, uddannelse, efteruddannelse mv. Vi er også med til at sikre arbejdsmiljøet i virksomhederne. Dansk El-Forbund er tilknyttet Din Faglige A-kasse.

Højbjerg Installationsforretning

Kridthøjvej 10A8270 Højbjerg

Ormslev El A/S

Axel Kiers Vej 188270 Højbjerg

JH Service & Montage A/S

(2.5)

Grauballe Gudenåvej 228600 Silkeborg
logo

Firmaet ligger i Silkeborg og tager også imod kunder fra Højbjerg.

JH service & montage er grundlagt i marts 2010 af John Haack, uddannet elektriker og kølemontør. Mere end 10 års erfaring indenfor klimaanlæg, industrielle varmepumper, komfortventilation og køleanlæg i alle størrelser. Vores styrke ligger i at få en samlet løsning til at "spille rigtigt". Vi kører i hele landet!

VE Service

Albert Naurs Vej 338270 Højbjerg

Bisgaard El-Service ApS

Michael Drewsens Vej 218270 Højbjerg

Allan Due Kronborg

Holme Parkvej 2948270 Højbjerg

Antel ApS

Holme Møllevej 1068270 Højbjerg

Østjysk El-Service ApS

Lukket

Michael Drewsens Vej 218270 Højbjerg