Se på kort

el-installatør karup j 

gav 9 virksomheder i dette område

Jens Christoffersen A/S

Østersøvej 19990 Skagen
logo

Firmaet ligger i Skagen og tager også imod kunder fra Karup J.

JENS CHRISTOFFERSEN A/S, autoriseret elinstallatørvirksomhed i Skagen, som har eksisteret i mere end 55 år er i dag en økonomisk velkonsolideret virksomhed og har et solidt kapitalgrundlag. Vi forventer også fremover at fastholde og styrke den positive udvikling og fremdrift, samt yderligere at udbygge og forstærke positionen som din lokale elpartner i Skagen og nærområdet.

Elform ApS

Lukket

Klokkestøbervej 338800 Viborg
logo

Firmaet ligger i Viborg og tager også imod kunder fra Karup J.

R2 EL er startet af Steffen Kjær Jensen og Thue Rasmussen i 2015. Steffen er medejer af R2 EL, er aut. elinstallatør og står for den daglige drift. Han har de seneste 10 år arbejdet som leder indenfor branchen. R2 El Aps har døgnvagt, og kan kontaktes på tlf. 61 69 03 07.

DANSK EL-FORBUND

Lukket

Nyropsgade 141602 København V
logo

Firmaet ligger i København V og tager også imod kunder fra Karup J.

DANSK EL-FORBUND SAMLER ALLE PÅ DET EL-TEKNISKE OMRÅDE. Vi er en faglig organisation for elektrikere, el-teknikere, el-montører og el-lærlinge i Danmark. Dansk El-Forbund arbejder på hele tiden at forbedre løn- og arbejdsvilkårene for vores medlemmer. Det gør vi ved at lave overenskomster, uddannelse, efteruddannelse mv. Vi er også med til at sikre arbejdsmiljøet i virksomhederne. Dansk El-Forbund er tilknyttet Din Faglige A-kasse.

Bjerringbro & Fårvang El-Forretning ApS

Lukket

Østergade 218850 Bjerringbro
logo

Firmaet ligger i Bjerringbro og tager også imod kunder fra Karup J.

Har du brug for en elektriker i Bjerringbro og Fårvang, eller i nærliggende områder såsom Ulstrup, Rødkærsbro, Thorsø, Ans, Viborg, Tjele, Langå, Gjern, Randers m.fl., så står vi altid klar til at servicere dig. Vi servicerer både den private husstand, kontorer, butikker, boligforeninger, landbrug, gartneri'er samt andre virksomheder. Du er velkommen til at kontakte os med henblik på at få et uforpligtende tilbud.

Vester Aaby Inst.forretning/V Henning Madsen

Åbent

Svendborgvej 4135600 Faaborg
logo

Firmaet ligger i Faaborg og tager også imod kunder fra Karup J.

Hos os gør vi meget ud af at videreføre de gamle håndværksmæssige traditioner bygget på kvalitet, men samtidig holde os opdateret med de nyeste materialer og teknikker. Vi foretager alle former for el installation og servicerer firmaer, landbrug, private og ejendomme spredt over hele sydfyn. Akutte behov for hjælp udføres naturligvis straks, mens andet arbejde laves hurtigst muligt efter aftale.

Alhedens El ApS

Nyrupvej 47470 Karup J

Ruthard Consulting

Johs. Jensensvej 1A7470 Karup J

Frederiks El & Vvs A/S

Nyrupvej 77470 Karup J

Mh Teknik

Brinken 117470 Karup J