Se på kort

elektriker ølsted 

gav 14 virksomheder i dette område

El-Plan ApS

Grimstrupvej 263310 Ølsted
logo

El-Plan ApS varetager mange former for opgaver inden for elektriske installationer i såvel private som erhvervsmæssige sammenhænge. Som autoriseret El-installatør udfører vi alt fra projektering og rådgivning til opsætning og vedligeholdelse, herunder bl.a. nybyg/tilbyg, renovering, fejlfinding, El-eftersyn, belysninger, el-tavler, solcelleanlæg m.m. Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.

DANSK EL-FORBUND

Lukket

Nyropsgade 141602 København V
logo

Firmaet ligger i København V og tager også imod kunder fra Ølsted.

DANSK EL-FORBUND SAMLER ALLE PÅ DET EL-TEKNISKE OMRÅDE. Vi er en faglig organisation for elektrikere, el-teknikere, el-montører og el-lærlinge i Danmark. Dansk El-Forbund arbejder på hele tiden at forbedre løn- og arbejdsvilkårene for vores medlemmer. Det gør vi ved at lave overenskomster, uddannelse, efteruddannelse mv. Vi er også med til at sikre arbejdsmiljøet i virksomhederne. Dansk El-Forbund er tilknyttet Din Faglige A-kasse.

Bp Soendergaard A/S

Åbent

Trekanten 44B8500 Grenaa
logo

Firmaet ligger i Grenaa og tager også imod kunder fra Ølsted.

Deres Sikkerhed for kompetence og engagement! Vi er et moderne, lokalt og uafhængigt installationsfirma. Vi er 60 medarbejdere med stor viden og erfaring. Vi leverer kvalitet og service til tiden. Styrken er medarbejdernes kompetence, selvstændighed og engagement. Vi lægger vægt på personlig kontakt og opfølgning over for vores kunder.

Højbyg I/S

Slangerupvej 83550 Slangerup
logo

Firmaet ligger i Slangerup og tager også imod kunder fra Ølsted.

Leder du efter en alsidig tømrermester , der kan varetage lige netop dit tømrerarbejde i Slangerup, Hillerød, Frederiksværk eller et andet sted i Nordsjælland? Så er du kommet til det helt rette tømrerfirma. Hos Højbyg finder du et alsidigt tømrer- og murerfirma i Slangerup med speciale i bygning af arkitekttegnede bjælkehuse.

Dc Electric ApS

Rylevej 2B3310 Ølsted

Vestergaard El-Teknik

Birkebakkerne 333310 Ølsted

Reinfeldt Totalentreprise A/S

Amtsvejen 7, st. sal.3310 Ølsted

Ørsted El-Service A/S

Rougsøvej 85A 18950 Ørsted

Bugge's El-service

Hvidbjergvej 168380 Trige

René Kjemtrup ApS

Ege Alle 78723 Løsning

Birk & Borst El a/s

Lukket

Storegade 68950 Ørsted

Ørsted A/S

Lukket

(1)

Kraftværksvej 537000 Fredericia

Caci's Multi-Renovering

Rougsøvej 1998950 Ørsted

Skævinge Installationsforretning

Kildehøjvej 343310 Ølsted