Se på kort
Asger Jorns Allé 21, 2. sal. 112300 København S

"Vest-elektriker ApS er et forholdsvis nyt etableret el-firma med base på Vest-amager. Vi kan godt gå på kompromis med vores ydelsespriser, men når det gælder kvalitet og kunde-tilfredshed, er vi kompromisløse. Vi er en selvstændig virksomhed som underleverandør til den autoriserede jeteknik.dk. Her leverer vores erfarne tekniker et professionelt el-arbejde med langtidsgaranti hele vejen igennem. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på dit projekt. Vi svarer hurtigst muligt."

Amager Boulevard 124, st. sal. th2300 København S

VI har døgnvagt. i er specialister i alt inden for el-installation. Vi tilbyder også service og vedligeholdelse af dørtelefonanlæg og Elevatorer samt opsætning af Alarmer og Netværk/Bredbånd.

Rødovrevej 2852610 Rødovre

Firmaet ligger i Rødovre og tager også imod kunder fra København S.

Aagaard & K.S. Elektro er et kvalitetsbevidst og kompetent el-firma.Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget. Ring til os for et uforpligtende tilbud!

Transformervej 292860 Søborg

Firmaet ligger i Søborg og tager også imod kunder fra København S.

Weibel Installation udfører autoriseret el-arbejde. Virksomheden hører hjemme i Gladsaxe / Lyngby området. Vi er et engageret og dynamisk team, der hovedsagligt beskæftiger os med reparation, og etablering af diverse elinstallationer, tele- og data installationer samt reparation af hårde hvidevarer, for såvel virksomheder, private og det offentlige. Vi leverer kvalitetsarbejde til absolut konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.

Gustav Johannsens Vej 112000 Frederiksberg

Firmaet ligger i Frederiksberg og tager også imod kunder fra København S.

TJ TRANSMISSION A/S – VI TAGER OS AF ALT DET TEKNISKETJ Transmission A/S har hovedsæde på Frederiksberg, hvor vi varetager opgaver for vores kunder i Danmark og resten af Europa. I vores lokaler på Rødovrevej findes vores mødelokaler og værksteder for videreuddannelse af vores trofaste kolleger.

Produktionsvej 262600 Glostrup

Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra København S.

LH-ELTEKNIK er et team af professionelle elektrikere som tilbyder vores kunder et højt fagligt niveau og vi er en samarbejdspartner du altid kan regne med. Vi har altid en elektriker klar til at hjælpe dig, døgnet rundt.

Harmonivej 42730 Herlev

Firmaet ligger i Herlev og tager også imod kunder fra København S.

Søkvist El-Anlæg har el-afdeling i Herlev og butik i Nærum. Vi tilbyder faglig rådgivning og udfører, omlægger og vedligeholder store som små el-installationer. Vi udfører derudover el-eftersyn med dokumentation. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Nyropsgade 141602 København V

Firmaet ligger i København V og tager også imod kunder fra København S.

DANSK EL-FORBUND SAMLER ALLE PÅ DET EL-TEKNISKE OMRÅDE. Vi er en faglig organisation for elektrikere, el-teknikere, el-montører og el-lærlinge i Danmark. Dansk El-Forbund arbejder på hele tiden at forbedre løn- og arbejdsvilkårene for vores medlemmer. Det gør vi ved at lave overenskomster, uddannelse, efteruddannelse mv. Vi er også med til at sikre arbejdsmiljøet i virksomhederne. Dansk El-Forbund er tilknyttet Din Faglige A-kasse.

Irmingersgade 92100 København Ø

Firmaet ligger i København Ø og tager også imod kunder fra København S.

Risløv A/S ønsker at fremstå som en seriøst og kvalitetsbevidst el-installatør, der kan udføre alle tænkelige opgaver indenfor faget. Vi leverer kvalitetsarbejde til absolut konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider. Vi klarer alt inden for belysning, elinstallation, tyverisikring, video og tv-overvågning, data, netværk og m.m.

Sindalvej 62610 Rødovre

5 (1)

Firmaet ligger i Rødovre og tager også imod kunder fra København S.

DS Elteknik er af Sikkerhedsstyrelsen godkendt som autoriseret installatør. Vi stræber efter at levere den bedste service hver gang.

Metalbuen 202750 Ballerup

1 (1)

Firmaet ligger i Ballerup og tager også imod kunder fra København S.

I vores el-afdeling udfører vi en bred vifte af el-tekniske opgaver - dette spænder fra rådgivning omkring energirenovering og teknikentrepriser, til netværkskabling, samt komplette bygningsrenoveringer. Ingen opgave er for lille eller stor.

Rødager Alle 1332610 Rødovre

Firmaet ligger i Rødovre og tager også imod kunder fra København S.

EL - VVS - MURER. Vi udfører alt indenfor håndværksfaget. Hovedentrepriser, totalentrepriser. Vi sætter kvalitet, veludført håndværk samt troværdighed i højsædet. Samarbejde og dialog gør os enestående.

Dr. Abildgaards Alle 14, kl. sal.1955 Frederiksberg C

Firmaet ligger i Frederiksberg C og tager også imod kunder fra København S.

Hos Ren-El Teknik følger vi altid udviklingen på tætteste hånd, det gør vi således at vi kan tilbyde løsninger der matcher tidens trends

Ejby Smedevej 242600 Glostrup

Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra København S.

Skal du bruge en dygtig, erfaren og stabil elektriker? Så kan du med fordel kontakte os. Hos HOLM EL-TEKNIK ApS er vi autoriseret el-installatør, og vi klarer både store og små el-opgaver for private, erhverv, offentlige institutioner og boligforeninger. Vi har base i Viby på Sjælland, men vi servicerer også kunder i blandt andet Roskilde og Glostrup, og vi udfører opgaver i hele Storkøbenhavn.

Århusgade 80, kl. sal. tv2100 København Ø

Firmaet ligger i København Ø og tager også imod kunder fra København S.

En elektriker i København med flair for kvalitetDet er ikke svært at finde en elektriker i København eller andre byer på Sjælland. Så hvorfor skal du lige lade valget falde på os, når stikkontakten skal skiftes, eller du har brug for professionel rådgivning?Det kan du roligt gøre, fordi vi er et elektrikerfirma med mange års erfaring på bagen. Altså har vi haft fingrene i samtlige udfordringer og udført mange og professionelle løsninger for både private og erhvervskunder samt boligselskaber.

Rodosvej 68, 3. sal. th2300 København S
Amagerbrogade 87, st. sal. 22300 København S
Edvard Thomsens Vej 83, 4. sal. th2300 København S
Robert Jacobsens Vej 10Y, 2. sal. th2300 København S
Islands Brygge 81A, 4. sal. th2300 København S