Om firmaet

ELH Skilte er et skiltefirma i hjertet af Odense C. Vi har mere end 35 års erfaring i skiltebranchen, hvilket betyder at vi er et af Danmarks allermest erfarne skiltefirmaer. Vi lægger vægt på et tæt samarbejde med vores...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
66 14 90...
Adresse

Lahnsgade 48

5000 Odense C

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

ELH Skilte er et skiltefirma i hjertet af Odense C. Vi har mere end 35 års erfaring i skiltebranchen, hvilket betyder at vi er et af Danmarks allermest erfarne skiltefirmaer. Vi lægger vægt på et tæt samarbejde med vores kunder, så vi sammen finder frem til den bedst mulige løsning efter netop jeres behov. Ønsker du en stabil og leveringsdygtig partner til skilte, bannere, flag og andre firmaartikler, så er du kommet til det rette sted.

Om firmaet

ELH Skilte er en professionel skiltevirksomhed med hovedsæde i hjertet af Odense C, derved ikke sagt at vi ikke påtager os opgaver i hele landet – Det gør vi med glæde!

Vi er en familieejet virksomhed med mere end 35 år i skiltebranchen, og vi er derfor en af Danmarks mest erfarne skiltevirksomheder og står inde for alt hvad vi foretager os, og vi får opfyldt vores kunders behov. Vi ser os selv som en pålidelig samarbejdspartner både når det kommer til kvalitet, kreativitet, udbud og levering.

Vi kan levere alt fra enkeltløsninger til totalløsninger eller montage af et allerede færdigt produkt. Det vil være et tæt samarbejde, med kundens ideer i hovedsæde under hele processen. Desuden har vi også tilknyttede designere der kan være behjælpelige med set up.

Der er højt til loftet og et samarbejde med os, vil betyde at begge parter vil være en aktiv del i at spille hinanden gode, således at det bedst mulige resultat opnås.

Vores nøgleord er kvalitet, kreativitet og ikke mindst tillid. Vores førsteprioritet er at skabe værdi for vores kunder.

Vi tilbyder

Vi er leverandører indenfor et bredt spekter af skilteløsninger, herunder bl.a.:

- Facadeskilte/streamers

- Bannere/flag

- Reklameartikler/merchandise

- LED- og neonskilte

- Gadestandere/messesystemer

- Autodekorationer/profiltøj

- og meget mere!

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Elh Skilte ApS

Omsætning

1 774 tkr

Afkastningsgrad

5.27 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Elh Skilte ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Elh Skilte ApS

CVR-nr:

42491853

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

731190 Anden reklamevirksomhed

Startdato:

25-06-2021

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

66149055

66 14 90 55

6614 9055

66 149 055

29441402

29 44 14 02

2944 1402

29 441 402

51907332

51 90 73 32

5190 7332

51 907 332