Om firmaet

Elkjær A/S har mere end 40 års erfaring, og det er vores fornemmeste opgave at lytte til vore kunders ønske, så vi sammen kan finde den rigtige løsning. Vi beskæftiger os med stort set alt inden for jord-, kloak-, beton- og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 65 10...
Adresse

Hvidkildevej 9

9610 Nørager

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Elkjær A/S har mere end 40 års erfaring, og det er vores fornemmeste opgave at lytte til vore kunders ønske, så vi sammen kan finde den rigtige løsning. Vi beskæftiger os med stort set alt inden for jord-, kloak-, beton- og murerarbejde i hoved- eller totalentreprise. Vi bygger nyt, bygger til og bygger om for både private, erhverv, landbrug og det offentlige - fra badeværelser og villaer over kontormiljøer, værksteder og børnehaver til stalde og multibaner. Vi leverer altid til tiden.

Private

Nybygning, tilbygning og renovering

Er huset blevet for lille, trænger det til nyt bad, køkken eller en ny facade - eller er det tid til at realisere drømmen om helt nyt hus?

Elkjær A/S yder professionel hjælp ved både nybygning, tilbygning og renovering af villaer og ejendomme. Uanset om du trænger til nyt klinkegulv i entreen eller du ønsker et nyt hus på 500 m2, er vi klar - med rådgivning, tegninger og godt håndværk.

Erhverv

Erhvervsbygninger - nybygning og renovering

Elkjær A/S har stor erfaring med ehvervsbyggeri - fra kontorbygninger, over lager til værksteder. Elkjær A/S bygger nyt og renoverer jeres eksisterende bygninger, og vi indgår gerne i både totalentrepriser, hoved- og fagentrepriser.

Vi har altid et tæt samarbejde med arkitektfirma, andre fagspecialister og øvrige håndværkere - det gælder uanset om vi ertotalentrepenør på projektet, eller om vi har en delentreprise. Det er særdeles vigtigt for os, at jeres bygninger giver jer de bedste muligheder for at drive virksomhed i et godt fysisk arbejdsmiljø.

Landbrug

Landbrug - stalde og gylletanke

Elkjær A/S har gennem årene bygget mange stalde og gylletanke. Vi har derfor indsigt i, hvilke krav den moderne stald skal opfylde - uanset om stalden er til slagtesvin, malkekøer eller kyllinger. Ligeledes har vi stor erfaring med, hvilke materialer og inventar der fungerer bedst i forskellige typer landbrug.

Vi har mulighed for selv at tegne den nye stald lige efter dine ønsker og behov. Vi indgår gerne som totalentreprenør på byggeprojektet, og udfører både jord-, beton-, kloak- og murerarbejde.

Entreprenører

Offentlige byggerier

Gennem årene har vi klaret både stort og småt inden for offentligt byggeri. Vi bygger og renoverer såvel skoler, daginstitutionersom administrationsbygninger. Vi udfører både hoved- og fagentrepriser i offentlige byggeprojekter.

Vi er kendt for det gode håndværk af høj kvalitet, og vi interesserer os faktisk meget for, at vi alle bor og arbejder i gode, flotte og sunde bygninger. Det gælder også de offentlige bygninger - uanset om det er en skole, ældrebolig eller et kontor.

Elkjær A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Elkjær A/S

Omsætning

8 847 tkr

Afkastningsgrad

24.66 %

Antal ansatte

13

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Elkjær A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Elki A/S

CVR-nr:

26384702

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

782000 Vikarbureauer

Startdato:

01-01-2002

Ledelse/Administration
Edi Elkjær

Direktør

Jytte Elkjær

Bestyrelsesformand

Arne Robert Bindslev

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 7
Proff logo
Alternative nummerformater

98651092

98 65 10 92

9865 1092

98 651 092