Elver-events.dk v/ Karina Elver logo

Elver-events.dk v/ Karina Elver

Om firmaet

Mine events kan skræddersyes efter tid og behov og benyttes til lige præcis den lejlighed du ønsker! Jeg tilbyder en bred vifte af events/workshops/træning, der med garanti får dig og dine kollegaer, venner eller familie til at...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
20 93 66...
Adresse

Møllemarken 18

2880 Bagsværd

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Mine events kan skræddersyes efter tid og behov og benyttes til lige præcis den lejlighed du ønsker! Jeg tilbyder en bred vifte af events/workshops/træning, der med garanti får dig og dine kollegaer, venner eller familie til at grine, og ikke mindst opleve velvære i krop og sind. Lad dig inspirere af de fremhævede eventkategorier og book dit næste event til firmaet, fødselsdagen, festen, julefrokosten eller andre af livets sociale begivenheder!

Karina Elver

Jeg er en nysgerrig, udadvent og farverig person, der elsker at underholde, motivere og skabe en god stemning. Samtidig elsker jeg at have mange bolde i luften, idet jeg prøver at bevare roen og overblikket. Som tidligere kongelig balletdanser har jeg en god samarbejdsevne, indlevelsesevne og er meget engageret, passioneret og grundig.

Jeg har over 40 års erfaring inden for dans og bevægelse og har i 32 år arbejdet på Det Kongelige Teater. I mit virke som selvstændig, international freelanceinstruktør, koreograf, underviser og coach, har jeg stor erfaring med at formidle mange opgaver ude i den store verden og herhjemme.

Jeg fokuserer på at løfte og skabe et godt og trygt samarbejde med de udøvende. En god blanding af humor og seriøsitet er vigtigt for mig.

Elver-events.dk v/ Karina Elvers valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Elver-events.dk v/ Karina Elver

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Elver-events.dk v/ Karina Elver findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Elverdance v/Karina Elver

CVR-nr:

28350724

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

855200 Undervisning i kulturelle discipliner

Startdato:

01-02-2005

Ledelse/Administration
Karina Elver Boysen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

20936601

20 93 66 01

2093 6601

20 936 601