Om Elver-events.dk v/ Karina Elver

Mine events kan skræddersyes efter tid og behov og benyttes til lige præcis den lejlighed du ønsker! Jeg tilbyder en bred vifte af events/workshops/træning, der med garanti får dig og dine kollegaer, venner eller familie til at grine, og ikke mindst opleve velvære i krop og sind. Lad dig inspirere af de fremhævede eventkategorier og book dit næste event til firmaet, fødselsdagen, festen, julefrokosten eller andre af livets sociale begivenheder!

Karina Elver

Jeg er en nysgerrig, udadvent og farverig person, der elsker at underholde, motivere og skabe en god stemning. Samtidig elsker jeg at have mange bolde i luften, idet jeg prøver at bevare roen og overblikket. Som tidligere kongelig balletdanser har jeg en god samarbejdsevne, indlevelsesevne og er meget engageret, passioneret og grundig.

Jeg har over 40 års erfaring inden for dans og bevægelse og har i 32 år arbejdet på Det Kongelige Teater. I mit virke som selvstændig, international freelanceinstruktør, koreograf, underviser og coach, har jeg stor erfaring med at formidle mange opgaver ude i den store verden og herhjemme.

Jeg fokuserer på at løfte og skabe et godt og trygt samarbejde med de udøvende. En god blanding af humor og seriøsitet er vigtigt for mig.

Elver-events.dk v/ Karina Elvers valgte links

Billedgalleri

  • Elver-events.dk v/ Karina Elver Eventbureauer, Gladsaxe - 1
  • Elver-events.dk v/ Karina Elver Eventbureauer, Gladsaxe - 2
  • Elver-events.dk v/ Karina Elver Eventbureauer, Gladsaxe - 3
  • Elver-events.dk v/ Karina Elver Eventbureauer, Gladsaxe - 4

Elver-events.dk v/ Karina Elver, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnElverdance v/Karina Elver
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-02-2005
CVR-nr:28350724
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche855200 Undervisning i kulturelle discipliner

Ledelse/Administration

Karina Elver BoysenFuldt ansvarlig deltager

Alternative nummerformater

2093660120 93 66 012093 660120 936 601