Om Emotional Body v/Dorte Christiansen

Zoneterapi (RAB)– Ved tryk og massage på føddernes reflekszoner stimuleres kroppens iboende evne til at genvinde balancen og optimere muligheden for sundhed. Jeg behandler både børn og voksne. Psykoterapi (MPF) med kroppen i fokus – Kroppens signaler hjælper os til at forstå vores udfordringer, og hvordan de opstår, så vi kan finde vej ud af de mønstre, som fastlåser os og i stedet folde vores ressourcer ud. Jeg arbejder desuden på Midtsjælland med mine 4 heste som terapeutiske guider.

Hesteguidet terapi

De terapeutiske sessioner med hestene foregå på Midtsjælland og tilpasses hver enkelt klient. Både børn og voksne kan have glæde af hestenes tilbud om nænsom adgang til at bringe balance i krop og psyke.

Heste er utroligt sensitive for harmonien i deres flok. De kan mærke, hvis noget kommer ud af balance hos enkeltindivider i flokken, og de vil forsøge at genoprette harmonien. Sådan kan de også mærke, hvor vi har blokeringer i vores krop, og i vores emotionelle system. De viser os nænsomt, hvordan og i hvilket tempo, vi kan finde vej igennem spændinger i kroppen og tilbageholdte emotioner, så vi kan være i verden med vores ressourcer.

Emotional Body v/Dorte Christiansens valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Emotional Body v/Dorte Christiansen Zoneterapi, København - 1
  • Emotional Body v/Dorte Christiansen Zoneterapi, København - 2

Emotional Body v/Dorte Christiansen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Emotional Body v/Dorte Christiansen

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-05-1989

CVR-nr:

15550597

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Dorte Christiansen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-