Se på kort
Fredebovej 6A4550 Asnæs

Firmaet ligger i Asnæs og tager også imod kunder fra Mørkøv.

Steen Hansen Asnæs A/S ønsker er en solid og ansvarsbevidst virksomhed, der er anerkendt af kunder, for at udføre fagligt korrekt kvalitetsarbejde.Vi prioriterer, at alle aftaler med kunderne overholdes. Virksomheden vil bestræbe sig på, at kunderne er trygge og tilfredse med vores ydelser. Vores maskinpark omfatter både store og små maskiner, så vi kan løse mange former for anlægsopgaver.Vi har gravemaskiner på 1,5 til 26 tons, dumpere, rendegravere og lastbiler.

Smedeland 32600 Glostrup

Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra Mørkøv.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Blomstervænget 54200 Slagelse

Firmaet ligger i Slagelse og tager også imod kunder fra Mørkøv.

Hos Have, Jord og Beton ApS er vi din lokale anlægsgartner og entreprenør. ​Vi varetager mange forskellige opgaver inden for anlægsgartner- og entreprenørfaget.

Jupitervej 54500 Nykøbing Sj

Firmaet ligger i Nykøbing Sj og tager også imod kunder fra Mørkøv.

Kontakt os gerne for mere information.

Mariehaven 174300 Holbæk

Firmaet ligger i Holbæk og tager også imod kunder fra Mørkøv.

Hos Kruse anlæg bruger vi vores mere end 10-årige professionelle viden som anlægsgartnere, når vi laver brolægninger, anlægger nye haver, omlægger gamle haver, vedligeholder, plejer og passer grønne områder for private, erhverv og offentlige institutioner. Kontakt os i dag – vi servicerer hele Sjælland.

Hovedgaden 7, 1. sal.4440 Mørkøv

Jeg har mange års erfaring med langt de fleste typer mureropgaver. Ingen opgaver er for store eller for små til mig. Til gengæld går jeg op i en høj kvalitet i mit arbejde og en god service til dig som kunde.

Hornsyld Industrivej 58783 Hornsyld

Firmaet ligger i Hornsyld og tager også imod kunder fra Mørkøv.

Professionelt grej til tiden! Danmarks største leverandør af strålevarmeanlæg på gas og vand. Spar op til 40% på varmeudgifterne samtidig med at komfortniveauet hæves. Herudover tilbydes et bredt program af industrivarme, bl.a. gaskaloriferer og vandkaloriferer også til kanalindbygning. Helge Frandsen A/S er også salg og udlejning af lifte og stilladser samt salg af badebroer som byggesæt.

Rønnevej 34060 Kirke Såby

Firmaet ligger i Kirke Såby og tager også imod kunder fra Mørkøv.

Thorskilde A/S er en entreprenørvirksomhed med over 40 års erfaring indenfor kloak renovering. Hos Thorskilde kan vi tilbyde kloakservice, når du har behov for det. I vores kloakfirma lægges der stor vægt på at arbejde effektivt. Derudover er kvalitetsløsninger også vigtigt for os. Vi gør meget ud af at anvende gode materialer og arbejde med nye og moderne metoder, når du har brug for kloakservice.