Om firmaet

Entreprenør Peter Foged er en lille entreprenørvirksomhed. Vi har ingen stor administration, stor medarbejdere skare eller store afskrivninger på vores maskinpark. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
40 97 21...
Adresse

Tværforten 6

8722 Hedensted

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Entreprenør Peter Foged er en lille entreprenørvirksomhed. Vi har ingen stor administration, stor medarbejdere skare eller store afskrivninger på vores maskinpark. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde, stabilitet samt stor fleksibilitet. Så hvis De søger en entreprenørvirksomhed med disse kvaliteter og egenskaber, så kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud på Deres næste byggeopgave.

Generel beskrivelse

Med mange års erfaring inden for byggebranchen, kombineret med den nyeste viden og teknik, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alt entreprenørarbejde - stort som småt.

Vores kundekreds er alsidig og omfatter virksomheder inden for de fleste brancher, landbruget, grundejerforeninger, boligselskaber samt private husstande i hele trekantsområdet.

Entreprenør Peter Fogeds valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Entreprenør Peter Foged

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Entreprenør Peter Foged findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

ENTREPRENØR Peter Foged

CVR-nr:

29455333

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

431200 Forberedende byggepladsarbejder

Startdato:

01-05-2006

Ledelse/Administration
Peter Kjær Foged

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

40972105

40 97 21 05

4097 2105

40 972 105