Om firmaet

Østergaard A/S er et entreprenørfirma, der løser traditionelle anlægsopgaver indenfor jord, vej, belægning og afløb samt No-Dig-arbejder. Vi løser disse opgaver både indenrigs og udenrigs, og påtager os både større og mindre...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 82 34...
Adresse

Sverigesvej 4

7100 Vejle

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Østergaard A/S er et entreprenørfirma, der løser traditionelle anlægsopgaver indenfor jord, vej, belægning og afløb samt No-Dig-arbejder. Vi løser disse opgaver både indenrigs og udenrigs, og påtager os både større og mindre anlægsopgaver og har derved opnået stor erfaring i løsning af specielt komplicerede kloakerings- og belægningsopgaver i tæt bebyggede områder.

Generel beskrivelse

Entreprenørfirmaet Østergaard A/S er grundlagt i 1910.

Firmaet har fra starten udført havnebygnings-, brobygnings- og jernbaneprojekter. Fra 1920'erne har firmaet udført de første gennempresnings- og tunneleringsopgaver.

I dag består firmaet af en afdeling, der løser traditionelle anlægsopgaver indenfor jord, vej, belægning og afløb samt en afdeling, der udfører No-Dig-arbejder.

De traditionelle anlægsopgaver udføres såvel i hoved- som underentreprise over hele landet dog med hovedvægten i Østjylland. Opgavemæssigt løser vi både større og mindre anlægsopgaver og har opnået stor erfaring i løsning af specielt komplicerede kloakerings- og belægningsopgaver i tæt bebyggede områder.

No-Dig-specialerne har vi siden starten vedligeholdt og videreudviklet.

Disse specialer udføres overalt i Danmark og siden 2008 også udenfor landets grænser. No-Dig-specialerne udføres enten i underentreprise, i hovedentreprise eller i partnering.

Vi har gennem årene vedligeholdt og udviklet erfaring og kompetence og har derigennem opnået en høj grad af specialisering.

Dette har været muligt med en stabil og kompetent stab af nøglemedarbejdere med mange års erfaring såvel på ingeniørsiden som blandt udførende medarbejdere.

Det er en tradition hos Østergaard A/S selv at udvikle teknisk udstyr og metoder. Bl.a. er tunneleringsudstyret samt udstyr til pilotrørsmetoden udviklet af os selv.

Vi lægger vægt på og har haft tradition for at løse opgaverne til bygherrens fulde tilfredshed. Kvaliteten er, udover erfaringen og medarbejderne, opnået gennem en grundig planlægning. Bl.a. lægges stor vægt på at basere udførelsen på forundersøgelser, der gennemgås nøje med henblik på at vælge den rigtige metode til den aktuelle opgave.

Vi lægger endvidere vægt på samarbejdet mellem bygherre, rådgiver og entreprenør om planlægningen af opgaverne samt at have en tæt dialog gennem udførelsesprocesserne.

Entreprenørfirmaet Østergaard A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Entreprenørfirmaet Østergaard A/S

Omsætning

24 615 tkr

Afkastningsgrad

9.32 %

Antal ansatte

97

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Entreprenørfirmaet Østergaard A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

ENTREPRENØRFIRMAET ØSTERGAARD, VEJLE A/S

CVR-nr:

73381711

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

705 000

NACE-branche

422100 Anlæg af ledningsnet til væsker

Startdato:

27-04-1984

Ledelse/Administration
Søren Kjær

Adm. direktør

Lars Gøttrup Christensen

Bestyrelsesformand

Kristian Palm

Bestyrelsesmedlem

Marianne Borup Jensen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

75823455

75 82 34 55

7582 3455

75 823 455