Om firmaet

Hos Eriksen-Randers A/S bestræber vi os på at have et meget højt serviceniveau, og vi ser det som en udfordring at efterkomme kundernes ønsker i videst mulig omfang. Modtager vi din ordre inden kl. 14.00, bliver den ekspederet...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 42 85...
Adresse

Ribevej 9

8940 Randers Sv

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Hos Eriksen-Randers A/S bestræber vi os på at have et meget højt serviceniveau, og vi ser det som en udfordring at efterkomme kundernes ønsker i videst mulig omfang. Modtager vi din ordre inden kl. 14.00, bliver den ekspederet og sendt samme dag, så du har dine varer dagen efter. Direkte leverancer fra fabrikkerne er dog undtaget. Vores omfattende varelager giver samtidig stor leveringssikkerhed. Læs nærmere på vores hjemmeside.

Produktvejledning

Har du brug for råd og vejledning, så kontakt vores konsulenter. Konsulenterne står til enhver tid til rådighed med en omfattende viden og kompetence om stort set alle relevante spørgsmål vedrørende gulve og gulvløsninger. Henvendelse kan desuden rettes til kontoret, hvor et velinformeret personale står parat til at vejlede og hjælpe dig.

Hos Eriksen-Randers A/S bestræber vi os på at have et meget højt serviceniveau, og vi ser det som en udfordring at efterkomme kundernes ønsker i videst muligt omfang.

Eriksen Randers A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Eriksen Randers A/S

Omsætning

9 237 tkr

Afkastningsgrad

8.70 %

Antal ansatte

13

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Eriksen Randers A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

ERIKSEN RANDERS A/S

CVR-nr:

77858814

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

960 000

NACE-branche

467320 Engroshandel med lak, maling, tapet, gulvbelægning mv.

Startdato:

18-02-1985

Ledelse/Administration
Leif Busk

Bestyrelsesformand

Anna-Grethe Harbo Floor

Bestyrelsesmedlem

Christina Floor Eriksen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

86428511

86 42 85 11

8642 8511

86 428 511