Om firmaet

Vi er Martin og Christian. Vi har tabt vores hjerter til Nørrebro. De mange kulturer, autentiske cafeer, listige specialforretninger, cool spillesteder, legepladser og skønne grønne spots gør bare Nørrebro til stedet, hvor man...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
33 21 00...
Adresse

Islands Brygge 7, st. sal. tv

2300 København S

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

9:00 - 17:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Vi er Martin og Christian. Vi har tabt vores hjerter til Nørrebro. De mange kulturer, autentiske cafeer, listige specialforretninger, cool spillesteder, legepladser og skønne grønne spots gør bare Nørrebro til stedet, hvor man ønsker at leve og bo. Hvis du deler vores begejstring for Danmarks mest spændende boligområde, så kig forbi – enten inde på vores hyggelige kontor eller udenfor på bænken.

Her lige midt i det hele oplever du alt det bedste: Gadens myldrende liv, det pludselige smil, duften fra shawarmabaren, antikvitetsforretningens finurligheder, cykelhandlerens travle kælder og selvfølgelig de skønne kaffebarer, som gør dagen og vejen helt uimodståelig.

Ring til Estate Nørrebro - Eldrup & Bast på tlf. 33 21 00 04 hvad enten du ønsker at købe ny bolig, eller skal have solgt den nuværende.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Estate – Eldrup & Bast

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Estate – Eldrup & Bast findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Estate Islands Brygge v/Eldrup og Bast I/S

CVR-nr:

37927953

Selskabsform

Interessentskab

Selskabskapital

0

NACE-branche

683110 Ejendomsmæglere mv.

Startdato:

12-08-2016

Ledelse/Administration
Martin Roland Eldrup

Fuldt ansvarlig deltager

Christian Bast

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

33210004

33 21 00 04

3321 0004

33 210 004