Om Estate Mæglerne - Else Borgvardt

Estate er en landsdækkende kæde af selvstændige og kompetente ejendomsmæglere. Vores energiske og entusiastiske måde at arbejde på, sammenholdt med vores store lokalkendskab, faglige indsigt og gode købmandsskab gør, at du får det bedste og mest sikre grundlag for køb og salg af bolig. Men mest af alt vil du opleve en service og et engagement, der vil begejstre dig. Kontakt os for mere information. Kan også træffes på mobil 21252310.

Åbningstider

Mandag-fredag: 10.00-17.00

Lørdag og søndag efter aftale

Generel beskrivelse

Estate mæglerne Else Borgvardt har mere end 25 års erfaring med salg af fast ejendom og er en del af Danmarks ambitiøse og landsdækkende mæglerkæde Estate mæglerne. Forretningen, der er ledet af statsaut. Ejendomsmægler Else Borgvardt, er centralt beliggende i Bredballe Centret i Bredballe, som en markant og meget synlig aktør på boligmarkedet i Ny Vejle kommune.

Estate mæglerne Else Borgvardt går ikke efter at være blandt de største, men efter at være de bedste med de mest tilfredse kunder!

Effektiv markedsføring

Vores brede markedsføring lokalt, landsdækkende og på nettet gør, at du som køber eller sælger altid vil opleve en synlighed ud over det sædvanlige, hvilket sikrer boligen de mest optimale vilkår for at parterne kan mødes.

Estate Mæglerne - Else Borgvardts valgte links

Billedgalleri

  • Estate Mæglerne - Else Borgvardt Ejendomsmægler, Vejle - 1

Estate Mæglerne - Else Borgvardt, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Estate Mæglerne v/ Else Borgvardt

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

08-09-2008

CVR-nr:

31654602

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

683110 Ejendomsmæglere mv.

Ledelse/Administration

Else Nissen Borgvardt

Fuldt ansvarlig deltager

Kategorier

Alternative nummerformater

7580607075 80 60 707580 607075 806 070