Om firmaet

Torsten kan som clairvoyant, masterhypnoterapeut & master NLP-practitioner tilbyde hypnose, clairvoyance og husrensninger for afdøde. På trods af den spirituelle karakter af arbejdet, har jeg begge ben solidt plantet på jorden....

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
60 68 49...
Adresse

Rødkullevej 90

4230 Skælskør

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Torsten kan som clairvoyant, masterhypnoterapeut & master NLP-practitioner tilbyde hypnose, clairvoyance og husrensninger for afdøde. På trods af den spirituelle karakter af arbejdet, har jeg begge ben solidt plantet på jorden. Med en hypnose kan du finde årsagerne til og vejen ud af dine uhensigtsmæssige vaner. Gennem en clairvoyance kan du hjælpes til at træffe de rette beslutninger. Og med en husrensning kan du få renset din bolig for afdøde og negative energier.

Esteria tilbyder

Hos Esteria tilbyder jeg hypnose, clairvoyance og husrensninger for afdøde. Fælles for alle behandlinger er, at de er helt ufarlige og på dine præmisser.

HYPNOSE

Hyponose kan være gavnligt i forbindelse med mange ting, blandt andet:

- Rygestop

- Vægttab

- Mod angst

- Mod fobier

- Mod traumer

- Mod depression

- Til genskabelse af minder

CLAIRVOYANCE

Står du et sted i dit liv, hvor du er i tvivl om, hvad du skal gøre, så kan en clairvoyance hjælpe dig til at se mulighederne. Jeg tilbyder:

- Personlig clairvoyance

- Online clairvoyance

- Telefonisk clairvoyance

HUSRENSNING AF AFDØDE

Oplever du at blive overvåget selvom du er alene? Hører du trin selvom der ikke er nogen? Er der dufte som ikke tilhører dig eller din familie? Så kan det være at du har uønsket besøg af afdøde. Med en husrensning kan du genoprette balancen i huset og fjerne afdøde og negative energier.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Esteria

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Esteria findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Esteria v/Torsten Hessner Nielsen

CVR-nr:

33631804

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Startdato:

01-06-2011

Ledelse/Administration
Torsten Hessner Nielsen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

60684994

60 68 49 94

6068 4994

60 684 994