Se på kort

færgefart 

gav 380 virksomheder i dette område

Ærøfærgerne

Åbent

Vestergade 1A5970 Ærøskøbing
logo

Ærøfærgerne har som sit primære formål, at forestå færgetrafikken mellem Ærø og Fyn/Als, hvor selskabet står for besejlingen af de tre ruter. Søby - Fynshav med færgen EF Ellen - Søby Faaborg med færgen "M/F Skjoldnæs" og Ærøskøbing - Svendborg med færgerne "M/F Ærøskøbing" og "M/F Marstal". Se priser og sejlplaner på hjemmesiden.

FRS Syltfähre GmbH & Co. KG

Åbent

Kilebryggen 46792 Rømø
logo

Bil, færge, og sild! - og din ferie begynder ombord. Nyde, slappe af og føle sig godt tilpas. Lad dig forkæle. Yderligere info vedr. Kiosk, restaurant, sejlplan, priser m.v. Se hjemmeside for mere information.

Orø Færgerne

Havnevej 3A4300 Holbæk

Sejltid ca. 30 min. Færgen har plads til 98 passagerer og 16 biler. Sejlturen varer en ca. en halv time. Ingen reservation. Biler skal møde 5 min. før afgang. Reservation kun for busser og lastbiler. Billetter købes ombord. Der kan betales med kreditkort og kontanter.

Endelave Færgefart

Åbent

Endelavevej 58700 Horsens
logo

Besøg Endelave, Solskinsøen i Kattegat. Book din færgebillet hos Endelave Færgefart, som sejler mellem Endelave og Snaptun.

Grenaa-Anholt Færgefart

Færgevej 18500 Grenaa
logo

Ta' med Grenå-Anholt Færgen til den hyggelige ø Anholt, hvor naturen, stilheden og det lille lokalsamfund giver dig frihed til at lade livet blomstre. Tjek sejltider m.m. på hjemmesiden.

Hardeshøj-Ballebro Færgefart

Åbent

Færgevej 706430 Nordborg
logo

Færgen Bitten krydser hver dag Als fjord, på sine mange ture mellem Ballebro i Jylland og Hardeshøj på Nordals. Fra tidlig morgen til aften, kan du komme med færgen fra Ballebro 2 gange i timen, kvart i og kvart over og fra Hardeshøj 2 gange i timen, hel og halv. Turen tager ca. 10 min. Færgen Bitten byder jer velkommen ombord til den smukkeste, grønneste, billigste og korteste genvej til Nordals.

Ærøxpressen A/S

Åbent

Havnepladsen 85960 Marstal
logo

ÆrøXpressen A/S er et privat selskab, hvis formål er at drive færgeruten mellem Marstal og RudkøbingSelskabet har mere end 1700 aktionærer.Bestyrelsen består af 6 personer. Deres kontaktdata kan findes på firmaets hjemmeside.Formand for selskabet er Christian Holm, Direktør for selskabet er Søren Vestergaard.

Christiansøfarten ApS

Ejnar Mikkelsensvej 253760 Gudhjem
logo

Besøg Danmarks østligste punkt - Ertholmene, oftest kaldet Christiansø. En lille gruppe øer og klippeskær med en fantastisk blanding af smuk og sjælden natur og historiens vingesus. Op til flere daglige afgange fra Gudhjem. Se mere på vores hjemmeside.

Fursund Færgeri

Åbent

Stenøre 37884 Fur
logo

Fursund Færgeri danner bindeleddet mellem Salling og Danmarks smukkeste ø Fur. Overfarten til Fur sker fra Branden, som ligger på nordsiden af Salling. Sejladsen tager ca. 3-4 minutter og der sejles med færgerne 'Sleipner-Fur' og "Mjølner Fur" med plads til ca. 30 personbiler. Færgen sejler året rundt mellem Fur Havn og Branden hele 72 gange i døgnet. Afgangstider fra Fur: 05.00-19.00 med afgang hvert kvarter, 19.00-01.00 med afgang hver halve time, samt 01.00-05.00 med afgang hver hele time.

Sejerøbugtens Færger

Brovej 224592 Sejerø
logo

Besøg Sejerøbugtens to øer, Nekselø og Sejerø, to dejlige øer med hver deres særpræg. Nekselø er fredet og har et særligt spændende dyreliv og flora. Der er også gode vandrestier, hvor man rigtig kan nyde øen og dens fantastiske natur. Sejerø hører til de øer, hvor solen skinner mest og har også sin andel af natur, der ikke findes lig andre steder. Ligeledes er der overnatning og spisemuligheder med mere på øen.

Grenaa Havn A/S

Havnecentervej 18500 Grenaa
logo

Grenaa Havn er en af Danmarks største erhvervs- og industrihavne med en central placering og god plads til udvikling. Et stort fokus på kernesegmenterne og effektive netværksforbindelser gør Grenaa Havn til fundamentet for at realisere potentialet i din virksomhed. Med en unik og stærk erhvervspolitisk opbakning går vi langt for at understøtte din virksomheds idéer og forretning.

Barsø-Færgen

Åbent

Barsøvej 1906200 Aabenraa
logo

Barsøfærgen har adskillige faste ture hver dag. Find sejlplanen og takster på hjemmesiden.

Hvalpsund-Sundsøre Færgefart I/S

Sundsørevej 17870 Roslev
logo

Færgeturen er din smutvej mellem Salling og Vesthimmerland. Overfartstiden er 10 minutter, og der er afgang fra Sundsøre på minuttal 15 og 45. Fra Hvalpsund på minuttal 00 og 30. Læs mere på vores hjemmeside. Hvalpsund-Sundsøre overfarten drives i fællesskab af Vesthimmerlands og Skive Kommuner. Vesthimmerlands Kommune forestår administrationen af færgeriet.

Østre Færge A/S

Østre Færgevej 704305 Orø
logo

Østre Færge A/S råder over 2 færger. Den store færge Karen Orø sejler mellem kl. 05.10 og 19.30 og har en kapacitet på 40 personbiler og 200 passagerer. Den lille Østre Færge sejler overtager kl. 19.30 til aften- og nattrafik og har en kapacitet på 10 personbiler og 60 passagerer.

Thyborøn-Agger Færgefart

Rådhusgade 27620 Lemvig

Alslinjen

Færgevej 2A6440 Augustenborg

Color Line Cargo

Norgeskajen 29850 Hirtshals

Hirtshals-Kristiansand Færgen

Norgeskajen 29850 Hirtshals

Color Line Danmark A/S

Niels Juelsvej 459850 Hirtshals

Fanølinjen

Dokvej 56700 Esbjerg

DFDS Logistics

Marmorvej 182100 København Ø

DFDS Seaways

(1)

Marmorvej 182100 København Ø

Scandlines Fanø-overfarten

Dokvej 56700 Esbjerg

Driftsselskabet Svanen ApS

Randersvej 1039500 Hobro

Randers Fjords Færgefart

Færgevej 808970 Havndal