Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Hee El-Installation ApS

Hee El-Installation ApS

22 66 39... Vis nummer
Ølstrupvej 19 No
6950 Ringkøbing

Om Firmaet

Hee El-installation udfører alle former for elarbejde for private og landbrug til fornuftige priser. For os er service og kvalitet de vigtigste nøgleord. Vi stræber efter at kunne levere de bedste løsninger og vejleder gerne om installationer undervejs. Vi har i tidens løb arbejdet med et væld af forskellig opgaver, som du kan se et udpluk af på vores hjemmeside. Kontakt os for et overslag eller et uforpligtende tilbud.

Generel beskrivelse

Privat
Vi udfører alle typer opgaver for private kunder. Opgaverne kan være alt lige fra udskiftning af en stikkontakt til nybyggeri og renoveringsprojekter. Vi kommer gerne med et overslag eller et fast tilbud på opgaverne, ganske uforpligtende.


Landbrug
Vi udfører alle typer opgaver inden for landbrug og har stor ekspertise i foderanlæg og staldventilation samt markvanding.

Vi tilbyder selvfølgelig døgnvagtservice til yderst favorable priser, da vi tager landbrugets pludselige problemer meget alvorligt - vi finder altid en løsning.

Ring til os for spørgsmål. Vi giver dig også gerne gode råd og vejledning undervejs.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...