Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Advokat Bettina Jill Kaysø

Advokat Bettina Jill Kaysø

98 98 89... Vis nummer
Østergade 8, 1. sal.
3200 Helsinge

På sociale netværk

Om Firmaet

Jeg har specialiseret mig i familieretlige sager og yder rådgivning og bistand i forbindelse med udarbejdelse af ægtepagter og testamenter samt behandling af dødsboer. Jeg rådgiver om de økonomiske forhold ved separation og skilsmisse, og jeg bistår i sager om forældremyndighed, bopælsregistrering og samvær. Jeg er endvidere certificeret boligadvokat. Jeg afholder jævnligt eftermiddagskurser om emnerne, ligesom jeg kan engageres til virksomhedsbesøg.
/
/

Konfliktmægling

Fra 1. maj 2014 tilbyder kontoret konfliktmægling indenfor en bred vifte af sager.
Advokat Bettina Jill Kaysø, der selv er certificeret mediator, har indledt samarbejde med psykoterapeut, cand. scient. adm. Sisse Levol.


Det er vores erfaring at netop tværfaglig konfliktmægling kan være en kæmpe fordel, idet det juridiske overblik kombineres med psykologisk indsigt.

Konfliktmægling er smidigere, hurtigere, mere diskret og langt billigere end den sædvanlige proces ved domstolene. Såfremt en sag indledes for retten, skal der betales retsafgift, eventuelt udgifter til syn- og skøn, omkostninger til egen advokat og taber man sagen, skal man også betale modpartens omkostninger.

I modsætning til retssager, hvor dommeren udpeger en vinder og en taber, er der ved en god mægling ingen tabere, men kun vindere.