Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Amager Sanitetsservice og Tonny Jensen VVS A/S

Amager Sanitetsservice og Tonny Jensen VVS A/S

32 50 56... Vis nummer
Præstefælledvej 43
2770 Kastrup

På sociale netværk

Billedgalleri

1 / 3

Om Firmaet

Amager Sanitetsservice og Tonny Jensen VVS udfører alt indenfor varme, alternativ energi, badeværelser og bryggers i totalentreprise, ejendoms- og erhvervsservice, kloak- og gravearbejde, tagarbejde samt større og mindre serviceopgaver. Vi er medlem af Bedre Bad og samarbejder udelukkende med nøje udvalgte leverandører og håndværkere, som lever op til vores høje krav til kvalitet og levering. Kontakt os for en snak om din næste VVS-opgave.
/
/

Supplerende oplysninger

Amager Sanitetsservice og Tonny Jensen VVS A/S er to velrenommerede virksomheder der 1. oktober 2009 fusionerede til én. Begge virksomheder har eksisteret på Amager i over 40 år og består i dag af ca. 20 ansatte fordelt på VVS- og energimontører, tag- og facademontører, overmontørerer, servicemontører, kloakmestre, lærlinge, byggeprojektledere, butikspersonale samt administrative medarbejdere.
For vores kunder betyder det optimal service i arbejdets udførsel, og at vi kan løse en hvilken som helst vvs-opgave.

Vores kontor, administration, lager, værksteder er beliggende på Præstefælledvej, hvor en historisk landejendom danner rammen om en topmoderne og målrettet virksomhed, der på alle måder er i stand til at imødekomme vores kunders behov.

Generel beskrivelse

Vi udfører alt VVS-arbejde, fra reparationer på vand- og varmeanlæg til renoveringer, eller helt nye installationer.

Vandledningsarbejde og kloakarbejde udføres af uddannede rørlæggere og kloakmestre.

Vi er vant til at samarbejde med forsikringsselskaber og vi kan tilbyde den bedste service når skaden er sket.

Som Bedre Bad-installatør udfører vi bad og bryggers i totalentreprise og sørger for alle led i forløbet, så entreprisen udføres trygt og professionelt.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...