Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Art of Hair intercoiffure

Art of Hair intercoiffure

62 80 04... Vis nummer
Tinghusgade 16
5700 Svendborg

På sociale netværk

Om Firmaet

Hos Art of Hair Intercoiffure er vi et kreativt team af frisører som sætter kvalitet og personlig betjening i højsæde og vi lægger stor vægt på at finde netop den frisure og de produkter, der passer bedst til dig. Vi giver gerne råd om, hvordan du bedst plejer dit hår. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste oplevelse og holder os løbende up to date i forhold til de nyeste trends inden for hårmoden. Du er meget velkommen til at kontakte os for at booke en tid.

Supplerende oplysninger

Vi vil mere end bare klippe hår. Derfor er ideen bag Art of Hair Intercoiffure at skabe en salon der bygger på udvikling, kvalitet og nytænkning. Det skal være en oplevelse at besøge vores forretning, derfor er din garanti at vi ønsker at skabe en helhed mellem mode, personlighed, nytænkning og kreativitet.

Det er derfor det er så vigtig for os hele tiden at følge med i hvad der sker indenfor modeverden og blive inspireret. Vi bruger altid god tid til at snakke med vores kunder inden vi går i gang med behandlingen. For et er mode et andet er drømme og ønsker til hvordan man gerne vil se ud. Derfor er det vigtig for os at finde frem til type og personlighed og ud fra det skabe den rigtige frisure.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...