Beas A/S

Beas A/S

Om Firmaet

BEAS er en af nordens førende leverandører af selvbetjeningsløsninger, der optimerer drift og service på bl.a. marinaer, lystbådehavne, campingpladser og turistattraktioner. Forsyningsstandere, billetautomater og systemer til adgangskontrol, betaling og loading af chipkort. Når vi udvikler produkter, tager vi udgangspunkt i brugernes ønsker og behov. På den måde kan vi præsentere målrettede og brugervenlige løsninger, der er enkle at implementere og betjene.

Generel beskrivelse

Forsyningsstandere, billetautomater og systemer til adgangskontrol, betaling og loading.

BEAS udvikler, producerer og leverer produkter, der optimerer drift og service på lystbådehavne, på færger, på campingpladser, i solcentre, på vaskerier m.v.

Når vi udvikler produkter, tager vi udgangspunkt i brugernes ønsker og behov. På den måde kan vi præsentere målrettede og brugervenlige løsninger, der er enkle at implementere og betjene.

Produkternes design og materialer er med til at signalere kvalitet og service. Derfor samarbejder vi med professionelle industrielle designere i udviklingsarbejdet.

Med en BEAS-løsning får I således et produkt, der har fokus på kvalitet, brugervenlighed og design.
I er velkomne til at kontakte os, hvis I ønsker at høre, hvordan vi kan hjælpe med at optimere drift og service i jeres miljø.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...