Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Bergs Vinduespolering & Rengøring

Bergs Vinduespolering & Rengøring

40 41 74... Vis nummer
Tavlekærsvej 32B
2650 Hvidovre

På sociale netværk

Billedgalleri

1 / 3

Om Firmaet

For Bergs Vinduespolering og Rengøring er kvalitet nøgleordet gennem hele organisationen. Vi har gennem 18 år specialiseret os i at levere en høj kvalitet i serviceydelser indenfor rengøring og vinduespolering til kvalitetsbevidste kunder. Kontakt os for yderligere information.

Supplerende oplysninger


Vore servicemedarbejder har flere års erfaring og bliver løbende udviklet og dygtiggjort for at stå klar til at yde den bedst mulige service overfor vore mange trofaste kunde i hele regionen.Vi vil levere den bedste kvalitet af rengøring og vinduespolering. Vores mål er at blive en af de førende leverandører af totalløsninger indenfor vores områder til hele Storkøbenhavn.

Generel beskrivelse


For os er kvalitet også indbefattet i den service, fleksibilitet og imødekommenhed, som vores medarbejdere yder overfor vores kunder.Her er forståelse for kundens forretning og behov, professionalisme, planlægning, teknologi og styrings begreber, som vi med fulde kan leve op til.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...