Blomster Galleriet Lønborg

Blomster Galleriet Lønborg

86 40 24... Vis nummer
Dronningborg Boulevard 93
8930 Randers NØ

På sociale netværk

Om Firmaet

Hos os kan du hurtigt og nemt bestille buketter, sammenplantninger, begravelsesbinderi mm. enten til udbringning eller afhentning. Butikken er medlem af Interflora kæden, hvilket vil sige, at vi leverer og modtager ordre fra hele verden, og at forretningsgangen er bygget op omkring faglærte dygtige blomsterdekoratører og elever.

Blomstergalleriet Lønborg

Blomstergalleriet Lønborg er beliggende i Dronningborg ca. 2 km fra Randers Centrum tæt ved Sygehuset og Kirkegården.

Vi bringer ud i Randers og opland samt Danmark og udlandet via Interflora.
Vi har altid et stort udvalg i friske blomster og planter.

Vi har parkering lige ved døren.

Derudover fører vi et stort udvalg i:

- Delikatesser
- Chokolade
- Vin
- Spiritus
- Gavekort

For afsendelse samme dag som besltillingen afgives, skal vi have din bestilling hverdage inden kl. 14 og lørdag inden kl. 10.

Vælg mellem et blomstergavekort eller et vingavekort.

- Gavekort: Nu kan du sende til både Danmark og udlandet. Det koster 15 kr i ekspeditionsomkostninger. Du kan bestille 1-5 gavekort til beløb mellem 100 og 500 kr. Alle gavekort sendes via Post-Danmark.

- Chokolade: En hyldest til den gode smag. Hvert eneste stykke chokolade er skabt til at kæle for modtagerens sanser. Vi anvender kun de bedste råvarer og behandler den med største omhu og stor respekt. Vores mørkeste chokolade indeholder 70% af den fineste cacao, og marcipanen 66% solmodnede spanske mandler.

- Begravelser: Til begravelsen kan vi levere bårebuketter med eller uden bånd samt blomsterkranse, et blomsterhjerte eller et kors med grene af blomster.

- Dekorationer: En blomst siger mere end 1000 ord, f.eks. tulipandekoration i fad, et højt arrangement eller en livlig blomsterkurv. Der kan forekomme afvigelser på grund af sæsonudsving og den enkelte forretnings varesortiment. Vi bringer din bestilling ud i Danmark.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...