Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Byernes Varme og Sanitets Service A/S

Byernes Varme og Sanitets Service A/S

36 78 28... Vis nummer
Arnold Nielsens Boulevard 64 A
2650 Hvidovre

Billedgalleri

1 / 3

Om Firmaet

Hos Byernes Varme & SanitetsService A/S kan såvel private, boligselskaber, virksomheder, hovedentreprenører og forsikringsselskaber få løst deres vvs-opgaver. Alle vores biler er GPS-styret. Vores alsidig kompetence medfører, at du kun behøver at bruge én leverandør, uanset hvor kompleks opgaven er. Det betyder bedre service og langt mindre besvær, end hvis du bruger adskillig vvs-installatører til forskellige opgaver.
/
/

Ydelser

Vvs-installationer
Vi etablerer nye vand-, varme- og sanitetsinstallationer. Vi tilbyder udvidelse og reparation af eksisterende vvs-anlæg. Derudover har vi særligt fokus på vedligeholdelse, fordi det er vigtigt for os at være med til at sikre, at dine vvs-installationer udnyttes optimalt.

Varmeanlæg
Der er penge at spare når varmeanlægget fungerer optimalt. Tag Byernes varme & sanitetsservice A/S med på råd, og få tjekket varmeanlægget energiforbrug. Ud over energioptimering tilbyder vi også at servicere varmecentraler, evt. på basis af en skræddersyet serviceaftale.

Naturgas
Vi installerer naturgasanlæg i virksomheder, ejendomme og hos private, der ønsker at udskifte deres el-varmeanlæg eller oliefyr. Ligesom vi udskifter eksisterende naturgasinstallationer med nye. Efter installationen tilbyder vi vedligeholdelse og servicering af anlægget ved tegning af serviceabonnement. Et serviceabonnement kan være op til 15% billigere end almindelig tilkaldevagt, og samtidig sikres en fast pris.

Fjernvarme
Vi hjælper både private kunder og store ejendomme med at konvertere eksisterende varmeanlæg til fjernvarme. Derudover tilbyder vi et særligt fjernvarmecheck, som kan hjælpe med at reducere og/eller optimere energiforbruget.

Badeværelser
Et badeværelse er mere end blot en funktion i hjemmet. Det skal også være et praktisk og smukt opholdsrum. Vi tilbyder alt det udstyr, som du skal bruge i en kvalitet, som holder i mange år. Hvis du overlader alt det praktiske til os, slipper du for at skulle kontakte og koordinere de øvrige håndværkere. Vi gør arbejdet for dig. Undervejs er der kun én projektleder tilknyttet, som du altid kan rette spørgsmål til. Vi garanterer, at kvaliteten i dit nye badeværelse er i top, og vi benytter os udelukkende af underleverandører, som vi har samarbejdet med i mange år.

Blikarbejde
Vi udfører alle former for blikarbejde. Herunder etablering og udskiftning af tagrender og tagnedløb, beklædning af kviste og tage med zink, kobber, aluminium eller bly. Derudover udfører vi diverse inddækningsarbejder, f.eks. inddækning af skotrender og skorstene.

Tagrenovering
Vi udfører alle typer tagreparationer og udskiftning af bl.a. skifer- og zinktag.

Forsikringsskader
Vi har i flere år samarbejdet med en lang række forsikringsselskaber. Vi tilbyder bl.a. fejlfinding på anlæg, udbedring af brud på skjulte rørinstallationer, lækagesporing, udbedring af frostskader og reparation af brud på rørledninger i jord. Derudover har vi stor erfaring som koordinator af alle involverede parter - fra opgravning og murerarbejde til tømrerarbejde og affugtning m.v.

Generel beskrivelse

BYERNES VARME- OG SANITETS-SERVICE A/S i Hvidovre tilbyder kvalitets vvs og døgnvagt til konkurrencedygtige priser.

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med
et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.
For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.

Skulle dette have Deres interesse, står vi gerne til rådighed med yderligere oplysninger og eventuelt et personligt møde.

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.
Send os en mail under kontakt os, eller ring for et uforpligtende tilbud - God fornøjelse med hjemmesiden!

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...