Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Hansson & Knudsen A/S

Hansson & Knudsen A/S

66 12 08... Vis nummer
Cikorievej 5
5220 Odense SØ

På sociale netværk

Billedgalleri

1 / 4

Om Firmaet

Med 70 års erfaring i bygge- og anlægsbranchen er Hansson & Knudsen A/S altid et godt alternativ, uanset opgavens størrelse.
/
/

Supplerende oplysninger

I kvalitets- og miljøafdelingen arbejder vi kontinuerligt med at præcisere firmaets politik,
målsætninger og principper for opfyldelse heraf, inden for områderne miljø, kvalitet, og sikkerhed.

I firmaets kvalitets- og miljøstyringshåndbog beskrives organisation, ansvarsfordeling,
procedure for planlæggelse og gennemførelse af aktiviteterne samt krav til dokumentation.

Hansson & Knudsen A/S vil med håndbogen sikre grundlaget for at vedligeholde og udbygge sit image som eksponent for god kvalitet med tilfredse kunder samt et godt miljø med deraf følgende motiverede medarbejdere.

Nedenfor følger en kort beskrivelse af firmaets politik inden for miljø, kvalitet, og sikkerhed:

Miljø:
Det er firmaets miljøpolitik, at aktiviteter gennemføres med den mindst mulige forurening af det ydre miljø under hensyntagen til de tekniske og økonomiske muligheder, og som minimum at overholde gældende miljølovgivning og myndighedskrav.

Kvalitet:
Firmaets politik inden for kvalitetsstyring har til formål at sikre, at projekternes udførelse og den dokumenterede kvalitetskontrol, vil ske i henhold til de af byggeherren fastsatte krav om kvalitetssikring.

Sikkerhed:
Det er firmaets politik gennem et systematisk, forebyggende arbejdsmiljøarbejde at sikre, at ingen ansatte i firmaet udsættes for større risici, end den bedste indsigt og viden berettiger til, samt at evaluere disse risici, så ingen ansatte kommer til skade eller pådrager sig arbejdsbetingede lidelser.

Generel beskrivelse

Hansson & Knudsen A/S blev grundlagt i 1946 af murermestrene Svend Hansson og Marius Knudsen, og har i dag udviklet sig til et moderne og effektivt entreprenør- bygge- og anlægsfirma, hvor kvalitet, pris og tid er blandt nøgleordene.

Vi har en omsætning på over 650 mio. kr. årligt og mere end 430 erfarne og fagligt kompetente ansatte i koncernen, foruden et stort antal lærlinge og praktikanter.

Med mange års erfaring og bred viden inden for anlægsarbejder, byggeri, renovering og vedligeholdelse, er Hansson & Knudsen A/S en attraktiv, pålidelig og professionel samarbejdspartner.

Hansson & Knudsen A/S udfører bygge- og anlægsopgaver i fagentreprise, hovedentreprise, totalentreprise og som partnering.

Ydelser

Egenproduktionen i Hansson & Knudsen A/S udføres af afdelinger med speciale i:
- Anlægsarbejder
- Byg 1 - Beton
- Byg 2 - Murer
- Tømrerarbejder
- Projekt
- Service

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...