Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Jespersen Tryk + Digital ApS

Jespersen Tryk + Digital ApS

32 96 50... Vis nummer
Ved Langebro 1
2300 København S

På sociale netværk

Om Firmaet

Velkommen til Jespersen Tryk + Digital. Vi tilbyder alle former for tryk som laserprint, offsettryk, storformatprint og alt indenfor trykklargøring, grafisk design og online kommunikation herunder webdesign og online flipbooks. Vi er mestre i kampagnetryksager til produktlanceringer, valgkampagner, nyopstartede virksomheder mm. Vi trykker digitalt i laserprint og inkjet samt i offset med både pantone og 4-farve CMYK. Vi ligger centralt i København i forlængelse af Islands Brygge.
/
/

Supplerende oplysninger

Vi tilbyder både s/h og 4-farvetryk (CMYK) i både små og større oplag. Vi trykker højkvalitet digitalprint i oplag op til 500 eks. med mulighed levering fra dag til dag. Storformatprint i op til 10 stk. leveres ligeledes fra dag til dag. Hvis oplagene overstiger 500 eks. tilbyder vi offsettryk. Bøger, blade, magasiner og aviser leveres i ubegrænset plag op i én eller flere farver. Skal du have trykt 500 visitkort eller 30.000 bøger, kan du roligt komme til os!

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...