Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Krak
88 38 38... Vis nummer
Osvald Helmuths Vej 4
2000 Frederiksberg

På sociale netværk

Billedgalleri

1 / 4

Om Firmaet

Når dine kunder søger lokalt, er det ofte på Krak. Krak er et af de mest populære sites i Danmark, og med den rigtige annoncepakke kan du blive på toppen, når dine kunder søger efter dine produkter og services.
/
/

1. Om Krak

Krak er en søgetjeneste som organiserer og præsenterer lokal information. Vores vækst drives af brugernes øgede mobilitet og multiskærms-adfærd, hvor vi er på forkant med moderne teknologiske løsninger. Krak har, i mere end 200 år hjulpet danskere med, at finde lokal information fra den første vejviser udkom i 1770 til i dag hvor vi bruger digitale løsninger som PC, mobil eller tablet. Krak er den lokale søgetjeneste. En smart genvej til det du søger - der hvor du er, eller der hvor du skal hen. Opdag nærheden. Søg lokalt...

2. Når du vil finde det du søger

Uanset om du søger virksomheder, produkter, tjenester eller et telefonnummer. I byen eller i bilen, så har Krak løsningerne til dig.

Krak App - til iOS eller Android.
Krak Navigation - Gratis navigationsapp som fungerer offline.

Du kan hente vores gratis apps på www.krak.dk/mobil

3. Få flere kunder med Krak

Vi tilbyder løsninger til annoncering både online og mobilt. Læs mere om hvilke muligheder du har for at markedsføre din virksomhed på krak på annoncering.krak.dk

4. Hvis du har spørgsmål

Bliv ringet op af en medarbejder eller kontakt os via e-mail. Besøg annoncering.krak.dk/kontakt så hjælper vi dig.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...