Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Lind & Risør A/S

Lind & Risør A/S

43 32 20... Vis nummer
Erik Husfeldts Vej 9 Høje Taastr.
2630 Taastrup

På sociale netværk

Om Firmaet

I dag er Lind & Risør et af landets største inden for individuelt byggeri af enfamiliehuse. Vi bygger omkring 400 boliger om året - på Sjælland, Møn og Lolland Falster. Lind & Risør beskæftiger sig ligeledes med byggeri af arkitekttegnede klyngehuse. Alt i alt er vi omkring 225 faste medarbejdere i Lind & Risør, hvoraf de 150 er håndværkere. Desuden samarbejder vi med en nøje udvalgt skare af underleverandører, som har bevist, at de kan leve op til vores høje kvalitetskrav.
/
/

Supplerende oplysninger

Velkommen til en verden af boligdrømme.

Lind & Risør A/S har i mere end 35 år designet og bygget huse til kvalitetsbevidste danskere som ønsker en bolig hvor daglig trivsel, design, høj kvalitet og økonomi går op i en højere enhed. Vi designer og bygger huse efter ethvert ønske og behov - stort som småt - og vi gør det altid i den samme høje kvalitet.

Lind & Risør er et fullservice arkitekt- og byggefirma. Det vil sige, at vi er til rådighed lige fra I får jeres første tanker om at bygge et nyt hus til langt efter, I er flyttet ind i jeres færdige hus, og for eksempel får behov for at få justeret et dørhængsel.
Ønsker I at høre mere om at bygge nyt efter mottoet "Det bedste af det bedste", så kontakt os allerede i dag.

Generel beskrivelse

Lind & Risør er et velkonsolideret aktieselskab med stor økonomisk styrke. Det sætter os ikke alene i stand til at leve op til de garanti forpligtelser, som vores kunder har krav på. Det giver os samtidig ressourcer til konstant at videreudvikle de kvaliteter, vi lægger i vores huse.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...