LV Sikring ApS

LV Sikring ApS

75 82 02... Vis nummer
Svendsgade 39A
7100 Vejle

På sociale netværk

Om Firmaet

Hos LV Sikring er vi konstant på forkant med udviklingen for at give vores kunder den bedst mulige service med de bedste løsninger på alle opgaver inden for sikring af både privat og erhverv.
/
/

Om os

LV Sikring er den eneste ISO 9001 certificerede låsesmed i Vejle der kan udføre forsikringsgodkendt arbejde indenfor låsearbejde, mekanisk- og elektronisk sikring. Vi kører ud og udfører arbejde i hele trekantsområdet for erhvervsvirksomheder, boligforeninger, den offentlige sektor og i de private hjem.

For hele tiden at være på forkant med udviklingen deltager vores teknikere løbende i kurser og videreuddannelse.

LV Sikring er medlem af Dansk Låsesmede Forening, som er en forening der garanterer at deres medlemmer er veluddannede og har ren straffeattest, derudover sørges der for løbende udvikling og information om ny teknologi.

LV Sikring er medlem af Sikkerheds Branchen som er en forening der sikrer at medlemmerne lever op til de etiske regler som foreningen har opsat. Dermed får du som kunde i et firma der er medlem af Sikkerheds Branchen en garanti for et professionelt firma, samt en garanti for en fortrolighed omkring din sikring.

LV Sikring har et tæt samarbejde med Ruko og er Guld Certificeret hos Ruko Centret, der
sikrer professionelle låsesmede med stor faglige ekspertise samt høj service og rådgivning.

bedømmelser

Indholdet nedenfor er tilføjet af vores brugere
Henter...